Haberler

Milas İlçesinde İş Yeri Yangını

S İLÇESİNDE İŞ YERİ YANGINI

(FOTOĞRAFLI)

MUTLU HAZER

MUĞLA (İHA)- Muğla'nın Milas ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın 10 bin TL'lık maddi zarara sebep oldu.

Milas ilçesi Halil Bey Bulvarı üzerinde bir iş yerinde yangın çıktı. Ali Ergör (35)'e ait hazır mutfak ve inşaat malzemeleri satış mağazası olarak kullanılan iş yerinden duman yükseldiğini gören çevre sakinleri camları kırarak yangına müdahale etti. Alevlerin büyüdüğünü gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Bu sırada iş yerinde bulunan çok sayıda eşya dışarı çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin dikkati sonucu iş yerinde bulunan bir mutfak tüpü

dışarı çıkarıldı. Yarım saat süren bir çalışma sonucu alevler söndürülürken, itfaiye ve polis yangının çıkış nedeniyle ilgili araştırma başlattı. Alevlerin başlangıç noktasının iş yerinde bulunan ve açık bırakıldığı sanılan bilgisayar olduğu belirlendi. Yangın sırasında şehir dışında olan işletmeci ise polis ekiplerinin araştırması sonucu bulunarak iş yerine geldi. Yangın işletmede 10 bin TL'lik maddi zarara yol açtı.

(MH-SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title