Haberler
BBC

Milano'da Kaçırılan İngiliz Manken: "Beni Kaçıranı Kendime Aşık Ettim"

Güncelleme:

2017 yazında Milano'da bayıltılarak kaçırılan İngiliz manken Chloe Ayling, kurtulmak için kendisini kaçıran kişiyi kendine aşık ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıl çekim için Milano'da kaçırılan Ayling'e ketamin enjekte edildi, soyuldu, kelepçe takıldı ve bir çantanın içine sokularak bir aracın bagajında 193 kilometre uzaklıktaki bir çiftlik evine götürüldü. Manken iki gün boyunca şifonyere zincirli kaldıktan sonra kendisini kaçıran kişiyle aynı yatağı paylaştı. Hatta elinden kurtulmak için kendisini aşık etti.

KONUŞTUKÇA BENDEN HOŞLANDIĞINI FARK ETTİM"

BBC 2 televizyonuna konuşan Ayling, "Konuştukça aramızda bir bağ oluştu. Benden hoşlandığını fark ettim ve bunu kendi avantajıma kullanmam gerektiğini biliyordum" dedi.

"CİNSEL İLİŞKİ KÖLESİ OLARAK SATMAKLA TEHDİT ETTİ"

Londralı 20 yaşındaki Ayling, geçen yıl Temmuz ayında Lukasz Herba tarafından bir çekim için Milano'ya davet edilmişti. Ayling Milano'ya varınca ona ketamin enjekte edildi, soyuldu, kelepçe takıldı ve bir çantanın içine sokularak bir aracın bagajında 193 kilometre uzaklıktaki bir çiftlik evine götürüldü. Ayling eve vardığında Herba, 300 bin euro fidyenin bulunmaması durumunda Ayling'i cinsel ilişki kölesi olarak satmakla tehdit etti.

"KAÇMAK İÇİN ŞANS OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Herba aynı zamanda Ayling'e onu öpüp öpemeyeceğini ve bir ilişki yaşayıp yaşamayacaklarını sordu. Ayling "Bunun kaçmak için bir şans olduğunu düşündüm" diye konuştu. "Gelecekten konuşurken tepkisini gördüm. Çok heyecanlı davranıyor ve sabırsızlanıyordu. Sürekli bundan söz etmek istiyordu. Bunu sürdürmem gerektiğini anladım" Ayling "Evet garip görünüyor olabilir. Ama size hisler besleyen birine karşı nasıl soğuk davranırsınız ki? Özellikle de sizi serbest bırakması için buna güvenirken. Bana aşık olması için elimden gelen her şeyi yaptım".

"TANIKLAR ŞAKALAŞIP GÜLDÜ"

Herba Ayling'in menajerinden talep edilen fidyenin ödenmeyeceğini anlayınca Ayling'i serbest bıraktı ve Milano'daki İngiliz konsolosluğuna götürdü. Konsolosluğun açılmasını beklerken bir kafede çifti gören tanıklar ikisinin şakalaşıp güldüklerini söylüyor.

16 YIL 9 AY HAPİS CEZASI ALDI

Polonya vatandaşı Herba, Milano'daki davanın ardından Haziran ayında 16 yıl dokuz ay hapis cezası aldı. Herba ise savunmasında Ayling'le daha önceden tanıştığını ona aşık olduğunu ve modelin kariyerine yardımcı olmak için bir skandal yaratmak istediğini söyledi.

BBC

Milano 3.Sayfa Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

ASLI:

YALNIZ GERÇEKTEN GÜZEL HATUN. Bİ GÜLÜMSESİN YETER BEN BİLE YAZILIRIM.

1
12
yanıtYanıtla
Neşe:

italyaya yerleşecegim:)))

8
3
yanıtYanıtla
Bayburtlu:

Benide al yanına.

yanıt7
yanıt2
404Error:

BİR EYŞAN GÖRDÜM SANKİ

7
0
yanıtYanıtla
Kadının fendi:

Kurtulmak için kullanan da var, çıkarı için kullanan da.

4
2
yanıtYanıtla
ASLI:

ZOR OLMAMIŞTIR HERHALDE

2
0
yanıtYanıtla
belki bi gün özlersin:

ilginç bi aşk hikayesi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title