Haberler

    İtalyan Devi Milan, Bu Kez ABD'lilere Satılıyor

    Güncelleme:

    Amerikalı iş adamı Stephen Ross, İtalyan ekibi Milan'ı Çinlilerden satın almak için harekete geçti.

    Son yıllarda istikrarsız bir mali tablo ve sıkıntılı günler yaşayan Milan'da hareketli günler yaşanıyor.

    Geçtiğimiz yıl Çinli iş adamı Yonghong Li tarafından satın alınan ancak ekonomik anlamda daha da karmaşık günler geçiren Milan, son olarak UEFA Finansal Fair Play sıkıntısı ile uğraşıp ve UEFA ile anlaşma zemini bulamamıştı.

    ÇİNLİ İŞ ADAMI 300 MİLYON EURO ÖDEMEK ZORUNDA

    NFL'den Miami Dolphins'in sahibi Stephen Ross, İtalyan devini satın almak için harekete geçti. İtalya basınında yer alan haberlerde, Çinli iş adamı Li'nin Ekim ayından beri hisseleri kiralayan Elliot Management'a 300 milyon euroluk bir geri döneme yapma zorunluluğu olduğu ifade edildi.

    ÇİNLİLER 800 MİLYON EUROYA ALMIŞTI

    Çinli iş adamı Yonghong Li ile anlaşmaya yakın olan Miami Dolphins'in sahibi, 1 milyar euroluk bir meblağı gözden çıkarmak zorunda da kalabilir. Daha önce 800 milyon euro civarında Berlusconi'den Çinli şirkete geçen Milan için Stephen Ross'un en yüksek teklifle geldiği de belirtiliyor.

    ROSS'UN SERVETİ 12 MİLYAR DOLAR

    Forbes'un haberine göre Stephen Ross'un, Milan için ciddi bir araştırma yaptığı ve satın alma potansiyelini sorguladığı kaydedildi. Ross'un servetinin 12 milyar dolar civarında olduğu belirtiliyor.

    Kaynak: Skorer / Ekonomi

    Spor Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (5)

    Brütüs:

    İnanılmaz rakamlar

    5
    0
    yanıtYanıtla
    DOLPHİN FAN:

    ÖNCE MİAMİ DOLPHİNE ADAM GİBİ Bİ QUARTERBACK GETİR. MİAMİ DOLPHİN İÇİN PARA HARCAMAZ İTALYADA TAKIM ALIR HAYRET BİŞEY.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    ZÜĞÜRT:

    PARALAR RAKAMLA MI KAĞITLA MI NASIL PARALAR BUNLAR

    0
    0
    yanıtYanıtla
    doktordan az kullanılmış Milan:

    al sat ekonomiye can ver. . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    YAV HE HE:

    SİNİRLENME NİYE SİNİRLENİYON. . HALLADERİZ. BİR KONUŞALIM NİYE ALIYORMUŞ MİLANI.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title