Haberler

Mılan, Real Madrıd'li Futbolculara Göz Dikti...

Real Madrid'in Başarılı Defans Oyuncusu Fabio Cannavaro Milan Yolunda..

Real Madrid'in başarılı defans oyuncusu Fabio Cannavaro Milan yolunda..

2006 Dünya Kupası'nda ülkesi İtalya ile Kupayı kaldıran defans oyuncusu Cannavaro'yu İtalya'nın ünlü kulübü Milan istiyor.

Bu sezon büyük umutlar ile Real Madrid'e transfer olan Cannavaro istediği performansı sergileyemeyince hayal kırıklığı yaşamıştı. Gelecek sezon İtalya'ya dönmesine kesin gözüyle bakılan tecrübeli futbolcuyu Milan dışında eski kulübü Juventus da istiyor.

Cannavaro ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada "İtalyan ekiplerinin benimle ilgilendiğini inkar edemem. Bu sezon bittikten sonra neler olacağını hep birlikte göreceğiz" diyerek transfere yeşil ışık yaktı.

Bu arada futbolcunun kulübü Real Madrid ise gelecek sezon Cannavaro'nun İtalya'ya gitme olasılığını göz önünde tutuyor. İspanyol ekibi şimdiden Getafe'nin başarılı defans oyuncusu Alexis ile anlaşmış durumda.

Devre arası transfer döneminde ise Brezilyalı golcü Ronaldo Milan ile anlaşmıştı. Cannavara'nun Milan'a gitmesi durumunda, İtalyan ekibi 1 sezonda Real Madrid'ten 2 futbolcu bünyesine katmış olacak.

Senad Ok - İstanbul/DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title