Haberler

    Milan Chievo'yu da Geçemedi: 0-0

    Bu sezon ortaya koyduğu kötü futbolla taraftarlarını hayâlkırıklığına uğratan Milan, son 7 maçında sadece 1 puan toplayan lig sonuncusu Chievo ile de golsüz berabere kaldı.

    Serie A'da son sırada yer alan Chievo, bu sezon aldığı kötü sonuçlar nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Milan'ı konuk etti.

    İki formsuz ekibin mücadelesinde ilk atak Milan'dan geldi. 8. dakikada ceza sahası içerisinde iyi yükselen Mexes'in kafa vuruşu direğin üzerinden auta çıktı. 17. dakikada Dainelli'nin pasında Estigarribia'nın vuruşunu Abbiati kornere çeldi. Sonraki dakikalarda genellikle orta saha mücadelesi olarak geçen karşılaşmanın ilk devresinin sonuna doğru Milan ataklarını sıklaştırdı. 42. dakikada Andrea Poli, 45'te de Zapata ile gole çok yaklaşan konuk ekip, bu fırsatları değerlendiremeyince ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

    İkinci devreye Chievo ataklarıyla başladık. 52. dakikada Thereau'nun vuruşu Abbiati'de kaldı. Bu pozisyondan bir dakika sonra ise Rigoni'nin vuruşu ise direğin yanından dışarı çıktı. Sonraki dakikalarda Milan da oyuna dahil olmaya başladı. 70. dakikada Kaka'nın pasında topla buluşan Robinho ile gole çok yaklaşan Milan, 75'te Poli ile bir gol fırsatını daha harcadı. 80. dakikada yine Robinho'nun şutunda direk gole izin vermedi. 83. dakikada rakibine sert bir faul yapan Montolivo, ikinci sarı kart sonrasında oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında da Milan'ın çabaları sonuç getirmedi ve karşılaşma başladığı skorla sonuçlandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Robinho Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title