Haberler

Mikrofonun Sihirli Sesleri Ödüllerini Aldı

Güncelleme:

Radyocuların ödüllendirildiği ve alanında bir ilk olan Sihirli Mikrofon Ödüllerinin bu yıl ikincisi düzenlendi.

Radyocuların ödüllendirildiği ve alanında bir ilk olan Sihirli Mikrofon Ödülleri'nin bu yıl ikincisi düzenlendi. Radyoculara ödüllerini takdim edenler arasında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de vardı.

Genel Koordinatörlüğü'nü radyocu Adem Metan'ın yaptığı ve Şişli Meslek Yüksekokulu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Sihirli Mikrofon Ödülleri, radyoseverlerin beğendikleri radyoları ve radyocuları ödüllendirdi. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve Mehmet Akbay, Nihat Sırdar, Bay J, Cem Arslan, Hopdedik Ayhan gibi duayen radyocuların yanı sıra Hande Yener, Mustafa Sandal, Gökhan Özen, Okan Bayülgen gibi isimlerin de ödüllendirildiği törende bu yıl da birçok dalda radyoculara ödül verildi.

Sunuculuğunu Ersin Düzen'in yaptığı, Şişli Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye radyocuların yanı sıra Nükhet Duru, Burcu Güneş, Manga, Yüksek Sadakat, Kutsi, Bedük, Metin Arolat, Berksan, Emre Kaya, Selen Servi, Tarık Mengüç gibi sanatçı ve müzik grupları da katılarak radyoların sihirli seslerine ödüllerini takdim etiler.

Ödül kazananların listesi şöyle;

Yılın En İyi Pop Radyosu: Süper FM

Yılın En İyi Talk(Konuşan) Radyosu: Radyo 7

Yılın En İyi Halk Müziği Radyosu: Yön Radyo

Yılın En İyi Haber Radyosu: NTV Radyo

Yılın En İyi Spor Radyosu: Radyospor

Yılın En İyi Radyo Televizyon Sunucusu: Kadir Çetin

Yılın En İyi Yabancı Müzik Radyosu: Pal Station

Yılın En İyi Arabesk Radyosu: Kral FM

Yılın En İyi Şiir-Edebiyat Programı: Bedirhan Gökçe(Kral FM)

Yılın En İyi Yerel Radyosu: Baba Radyo

Yılın En İyi Müzik Yapımcısı: Polat Yağcı

Yılın En İyi Slow Müzik Radyosu: JoyTürk

Yılın En İyi Tematik Radyosu: Seymen Radyo

Yılın En İyi Radyo Show Programcısı: Serdar Gökalp(Best FM)

Yılın En İyi Radyo Haber Spikeri: Mehmet Can(Radyo7)

Yılın En İyi Radyo Konuk Programı: Duygu Özkan(Süper FM)

Yılın En İyi Türkçe Remix Programı: Club İstanbul(İstanbul FM)

Yılın En İyi Üniversite Radyosu: Marmara Radyosu

Yılın En İyi İnternet Radyosu: Radyo İstanbul Ajansı

Yılın En İyi Radyo DJ'i: Afrikalı Ali

Kaynak: Bültenler / Magazin

Hüseyin Avni Mutlu Mustafa Sarıgül İstanbul Şişli Medya Teknoloji Magazin Kültür Sanat Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title