Haberler

Midyat'ta Toplu Ulaşım Araçları Yenilendi

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Midyat ilçesinde şehir içi ulaşım araçlarını yeniledi.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Midyat ilçesinde şehir içi ulaşım araçlarını yeniledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesinin ulaşım sisteminde başlattığı revizyon kapsamında ilçede, şehir içi toplu taşım yapan araçlar yenilendi.

Vali Mustafa Yaman, ilçe otogarında yapılan törende yaptığı konuşmada, "Batman'da 7 askerimiz şehit oldu. Terörle mücadele ülkemiz için vazgeçilmez ve kararlılıkla devam eden bir olgudur. Son 1,5 ayda Mardin'de önemli operasyonlar yapıldı. Son 15 günde sözde bölge sorumlularını ekipleriyle birlikte etkisiz hale getirdik." dedi.

Kent geneli yapılan 1.4 katrilyonluk yatırımın 150 milyon lirasının ilçeye yapıldığını belirten Yaman, ilçede 650 aracı yenilediklerini belirtti.

Yaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlimizde şehir içi trafik problemi de büyüktü. Biz bu konuda elimizi taşı altına koyduk ve 650 aracın yenilemesi için harekete geçtik. MARTUS bu bağlamda önemidir. Yenilenen araçlarımız akıllı kartlı ve engelli yaşlılarımız için uygundur. Sizin isteğiniz ile hat sayımızı da arttırdık. Yolcularımız, gelen misafirlerimiz ve şoför esnafımız rahat edecek. Bu ülkenin artık terör için harcanan para yok. Ülkemizde ve şehrimizde tüm hizmetler siz değerli hemşerilerimiz için. Mardin tüm ilçeleri ile birlikte gelişiyor ve gelişmeye devam edecek."

Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin ile Midyat Belediye Başkanı Şeymus Nasıroğlu, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı Vali Yaman'a teşekkür etti.

Edilen duaların ardından araç sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mardin Midyat Güncel Haberler

title