Haberler

Midyat'ta Eğitim Gönüllüleri Gönüllerince Eğlendi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (Tegv) Mardin'in Midyat İlçesinde Bulunan Öğrenim Birimi Üyeleri Yıl Sonu Etkinliğinde Gönüllerince Eğlendi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan Öğrenim Birimi üyeleri yıl sonu etkinliğinde gönüllerince eğlendi.

TEGV Midyat Öğrenim Birimi gönüllüleri, tarihi Gelüşke Han'ında düzenledikleri bir gece ile gönüllülere ve destekçilere plaket ve teşekkür belgeleri verdi. Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'un yanı sıra, destekçi sanayici ve iş adamlarının da katıldığı gecede müzik grubu Göç verdiği konserle katılımcılara güzel anlar yaşattı.

TEGV Midyat Öğrenim Birimi, yıl boyunca uçurtma şenliği, sokak şenliği, bisiklet yarışı, konserlerin yanı sıra resim, dans, halk oyunları, satranç ve bilgisayar kursları düzenledi. Eğitim Gönüllüleri, ilköğretim çağındaki 07-16 yaş grubundaki çocuklara yaş ve sınıf uyumlu etkinlikler sunarak temel eğitim alanlarında destek veriyor.

(SE-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title