Haberler

Mıddlesbrough, Yakubu'yu Bırakmıyor

İngiltere Premier Lig Ekiplerinden Middlesbrough, Yaptığı Bir Açıklamayla Takımın Yıldız Oyuncusu Aiyegbeni Yakubu'nun Everton'a Transfer Olacağı Yönündeki Haberleri Yalanladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough, yaptığı bir açıklamayla takımın yıldız oyuncusu Aiyegbeni Yakubu'nun Everton'a transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı.

İngiliz basınında bir süredir Everton'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Middlesbrough'nun Nijeryalı yıldızı Aiyegbeni Yakubu, takımında kalacak. Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Middlesbrough'nun İcra Kurulu Başkanı Keith Lamb konuyla ilgili olarak kukübün resmi İnternet sitesine yaptığı açıklamada, Yakubu'yu satmayı düşünmediklerini söyledi. Lamb, Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate'in Yakubu'yu takımda görmek istediğini ve Nijeryalı golcünün takımın gelecek

planlarının içerisinde yer aldığını da sözlerine ekledi.

Premier Lig'de geçtiğimiz dört sezon boyunca yalnızca Arsenal'in eski yıldızı Thierry Henry, Yakubu'dan daha fazla gol atmayı başarmıştı. Yakubu, 2005 yılı Temmuz ayında 11 milyon euro karşılığında Portsmouth'tan Middlesbrough'ya transfer olmuştu.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title