Haberler

    Micromax Canvas Turbo ve Canvas Magnus Sızdı

    Micromax'in amiral gemisi Canvas Turbo ve orta seviye akıllı telefonu Canvas Magnus'un teknik özellikleri ve fotoğrafı sızdı. İşte tüm detaylar;

    Furkan Yaldız - - Hindistan merkezli akıllı telefon üreticisi Micromax, geçtiğimiz günlerde Canvas Turbo adlı amiral gemisi için Wolverine rolüyle tanınan ünlü aktör Hugh Jackman'ı marka elçisi olarak seçmişti. Kısa bir bakış atmamıza olanak sağlayan fragmandan sonra sır gibi saklanan Canvas Turbo ve Canvas Magnus'un teknik özellikleri sızdı.

    Yerel pazarında hızla büyüyen Micromax'in yeni amiral gemisi Canvas Turbo, 5 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü MediaTek'in 1.5 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran MT6589T yonga setinden alan cihaz, 357MHz GPU ve 1 GB RAM'e sahip. Canvas Turbo'nun 32 GB dahili depolama alanını microSD kart desteği sayesinde 64 GB'a kadar artırmak mümkün. Android 4.2 ile kutudan çıkacağı iddia edilen cihazın çok yakında Android 4.3 güncellemesine kavuşacağı da bildiriliyor.

    Kamera olarak, arka tarafında otomatik odaklamalı 13 megapiksel çözünürlükte kamera bulunuyor. Ön tarafında ise, 5 MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Bir diğer adı geçen orta seviye akıllı telefon Canvas Magnus'un teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse;

    Micromax'in orta sınıf telefonu Canvas Magnus, 5 inç büyüklüğünde ve 720p çözünürlüğünde ekrana sahip. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışan cihaz, 1 GB RAM'e ve 1.5GHz dört çekirdekli işlemciye (büyük ihtimal Canvas Turbo ile aynı) sahip. Orta seviye olmasına rağmen arka tarafında 12 MP'lik kameraya sahip olan Canvas Magnus, 5 MP'lik ön kamera, 2.000 mAh batarya ve microSD kart desteği sunuyor.

    Her iki cihaz için beklenen tarih net olarak bilinmiyor, ancak Kasım ayı içerisinde lanse edileceği tahmin ediliyor. Global olarak satışa sunulacağı düşünülen bu cihazların, fiyatı hakkında da henüz bir bilgi bulunmuyor.

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Hugh Jackman Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title