Haberler

Mıchael Owen, İngiltere'nin Estonya ve Rusya Maçlarında Oynayamayacak

Premier Lig Ekiplerinden Newcastle United'ın Teknik Direktörü Sam Allardyce, İngilizler'in Müzmin Sakatı Michael Owen'ın İngiltere Milli Takımı'nın Önümüzdeki İki Euro 2008 Elemeleri Grup Maçında Oynayamayacağını Söyledi.

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın teknik direktörü Sam Allardyce, İngilizler'in müzmin sakatı Michael Owen'ın İngiltere Milli Takımı'nın önümüzdeki iki Euro 2008 Elemeleri grup maçında oynayamayacağını söyledi.

Başı sakatlıklarla dertte olan İngilizler'in 'altın çocuğu' Michael Owen, bu kez de fıtık olduğu için milli takımının kritik Euro 2008 Elemeleri grup maçlarında oynayamayacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Newcastle Teknik Direktörü Sam Allardyce, Owen'ın uzman bir doktorun daha kontrolünden geçeceğini ve fıtık ameliyatı olup olmamaya karar vereceğini söyledi. Allardyce, 27 yaşındaki Owen'ın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağını da vurgulayarak, "Owen 3 hafta sahalardan uzak kalacak ve

İngiltere'nin maçlarını da kaçıracak. Gelecek sonuçlara göre Owen'ın fıtık ameliyatı olup olmayacağını da göreceğiz" dedi.

Almanya'da düzenlenen 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde ciddi bir sakatlık yaşayan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Owen, geçtiğimiz sezon Newcastle formasıyla sadece 3 maça çıkmıştı. Daha sonra toparlanan ve yeniden eski formuna dönüş sinyalleri veren Owen, milli forma altında son üç eleme maçında 4 gol atmıştı.

Michael Owen, İngiltere'nin 13 Ekim'de Wembley'de Estonya'yla, 17 Ekim'de ise Moskova deplasmanında Rusya'yla oynayacağı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri E Grubu maçlarında forma giyemeyecek. İngiltere her iki maçı da kazanarak, Avusturya ve İsviçre'de düzenlenecek finaller için yerini ayırtmak istiyor.

(ERS-ERS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title