Haberler

    Michael Lang Liste Başı!

    Beşiktaş sağ bek için rotayı Basel forması giyen 27 yaşındaki Michael Lang’a kırdı. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan İsviçreli savunmacının maliyeti yüksek görünse de sağ açık ve stoper bölgesinde oynayabilmesi bu transferde belirleyici rol oynadı.

    SERDAR SARIDAĞ

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in en çok önem verdiği mevkiler olan forvet ve sağ bek için oyuncular bakan yönetim, Basel'de oynayan Michael Lang'i liste başına aldı. Bir süredir bu futbolcunun ismini gizli tutmaya çalışan siyah-beyazlılar, İsviçreli oyuncuyu transfer etmek için tüm imkanlarını kullanacak.

    Basel ile bir sene daha sözleşmesi bulunan Lang'in sadece sağ bek değil sağ açık ve stoper bölgesinde de oynaması nedeniyle tercih edildiği öğrenildi. Tosic'in gidişinden sonra böylesine bir sağ bekin, stoper hattına da alternatif olabileceğini düşünen Şenol Güneş'in de, İsviçreli futbolcuya onay verdiği bildirildi.

    Bu futbolcunun dışında geçtiğimiz sezonu Ausburg'ta geçiren Opare ve Lyon'un sağ beki Rafael ile de temaslarda bulunan Beşiktaş Yönetimi, Michael Lang'i alamaması durumunda bu isimlere yönelecek. Bir yandan Opare'yi hazır tutan bir yandan ise Rafael ile göz temasında bulunan siyah - beyazlı kulüp, tüm önceliğini Lang'e vermiş durumda.

    Sıkı pazarlık

    Sağ beki ve forvet transferini kampa yetiştirmek için yoğun çaba harcayan Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki günlerde İsviçre'ye giderek Michael Lang'in menajerleriyle de bir araya gelecek. Futbolcuyla anlaşmaya çalışacak olan yönetim, bonservis konusunda da Basel Yönetimi ile sıkı bir pazarlığa girecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Beşiktaş Basel Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title