Haberler

MHP Tunceli İl Başkanlığı Binasına Yapılan Saldırılar

MHP Tunceli İl Başkanı Osman Gür, partisinin İl Başkanlığı binasına yapılan saldırıların faillerinin bulunmasını istedi.

Gür, MHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, geçen yıl açılışı yapılan parti binasının son bir yılda taşlı saldırı, kapsının kilidinin kırılması ve ses bombalı olmak üzer toplam 6 saldırıya uğradığını, son olarak da dün akşam saatlerinde binanın camlarının kırıldığını söyledi.

Söz konusu olayların faillerinin hala bulunamadığını ifade eden Gür, "AKP hükümeti canı isteyince, Oda TV'ye keyfi bir şekilde girebiliyor, sınır ötesi ülkelerin içişlerine müdahale etme cüretinde bulunup milleti kandırarak alkışlanmak istiyor. 32 bin nüfuslu Tunceli ilinde 2 bin polisle partimize 6 kez yapılan fiili saldırıların sorumlularını bulup cezalandırmamaları kafalarda soru işareti bırakıyor. İl Başkanlığımıza yapılan saldırıların failleri bulunsun" diye konuştu.

Gür, şunları kaydetti:

"Tunceli demek demokrasi demektir. Tunceli demek, özgürlük demektir, farklı görüş ve düşüncelerin bir arada kardeşçe yaşaması demektir. Tunceli demek demokrasinin ta kendisi demektir. Biz Milliyetçi Hareket Partililer olarak bu bilinçteyiz ve demokrasiyi özümsemiş Türk milliyetçileri olarak bu sinsi oyunların içine çekilmek istendiğimizi ve kirli bir planın parçası olmayacağımızı defalarca ifade ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bu provokasyonlar MHP'ye asla zarar vermeyecek, hedef ve ideallerinden asla vazgeçiremeyecektir."

Osman Gür, Tunceli'de artık huzurlu bir şekilde siyaset yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

- TUNCELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title