Haberler

MHP Soma'da Seçim Bürosunu Açtı

MHP Manisa milletvekili adayları Soma ilçesinde seçim bürosunu açtı.

MHP Manisa milletvekili adayları Soma ilçesinde seçim bürosunu açtı.

MHP milletvekili adayları Erkan Akçay, Sümer Oral, Turgay Şirin, Kadir Daş, Mansur Onay ve İbrahim Emre Soma'ya gelerek, MHP Soma İlçe Başkanı Süleyman Saran, Yönetim Kurulu ve partililer ile birlikte İstasyon Zafer Mahallesindeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Erkan Akçay, açılışta yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"12 Haziran'da ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor. Biz MHP olarak seçim önemine uygun bir şekilde kampanyamızı yürütüyoruz. Vatandaşlarımızla kucaklaşarak, MHP'nin programını, beyannamesini bütün seçmenlerimize anlatıyoruz. Şunu görüyoruz ki, yaklaşık 1 aylık süre kaldı seçimlere. Vatandaşlarımız dalga dalga MHP'ye yöneliyor. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin artık bu saatten sonra ülkemize vereceği bir hizmet, yapacağı olumlu bir katkı kalmamıştır. Bundan ötesi yorgun ve yıpranmış iktidar asıl niyetlerini gizleyerek, ülkemize zarar verme ihtimali yüksektir. "

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin 2007 seçimleri öncesi Soma İstasyon Mahallesine gelerek, "Eğer biz bu baca gazı filtresini takamazsak, beni bacaklarımdan asın" dediğini öne süren Akçay, "Şimdi 2011 seçimlerine geldik. Baktık ki, 2010 yılında termik santral özelleştirme kapsamına alındı. Bunların amacı milleti zehirlemiş, hastalanmış, işsiz kalmış, iş güvencesi gitmiş, sefalet ücretine razı olmuş, köleleştirilmiş umurunda değil. Bunlar bezirgan. Tanrıverdi'yi 12 Haziran günü sandıkta bacaklarından asma zamanı gelmiştir" diye konuştu.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title