Haberler

Mhp, Sokakta Aday Tanıttı

MHP Denizli milletvekili adayları, belediye ekiplerinin üstyapı çalışmalarını sürdürdüğü sokakta düzenlenen programla vatandaşlara tanıtıldı.

MHP Denizli milletvekili adayları, belediye ekiplerinin üstyapı çalışmalarını sürdürdüğü sokakta düzenlenen programla vatandaşlara tanıtıldı.

Denizli Ticaret Odası önündeki aday tanıtım programına MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çelik, milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, ticari hayatı olumsuz etkileyen üstyapı çalışmaları ile uygulanan teşvik politikasını protesto etmek amacıyla milletvekili adaylarını sokakta tanıttıklarını söyledi.

Ekonomide çöküşün başladığını iddia eden Kaplan, şunları kaydetti:

"Hepinizin bildiği gibi ilimizin teşvik dışı bırakılması istihdamın lokomotifi olan tekstili vurdu. Başta bayanlar olmak üzere 30 bin insan işini kaybetti. Tüm bunlar yetmezmiş gibi plansız, programsız başlatılan altyapı ve hemen ardından devam üstyapı çalışmaları ilimizin ticarette kalbinin attığı Bayramyeri ve çevre esnafını bitme noktasına getirdi. "

Milletvekili adayları adına konuşan MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ise "AKP iktidarı Denizli'yi harap etti. AKP, bakanını aday koyamıyor. Bu kadar hizmet yaptınız. İzmir'den, Ankara'dan neden bakanını aday koyamıyorsun? Orada bir başarısızlık var demektir. Denizli AKP döneminde harap bir vaziyete geldi. Vergi kaçakçılığını önleyemiyorsunuz. Vatandaş Denizli'de vergi ödeyemiyor. İcra daireleri çoğaldı. İnsanlarımız büyük sıkıntılara girdi" dedi.

MHP'nin Denizli milletvekili adayları Emin Haluk Ayhan, Ali Keskin, Ümit Bahtiyar, Mehmet Ali Uzakgider, Muzaffer Keçelioğlu, Bekir Kaymakçı ve Nilgün Aksu Şener, basına tanıtıldı.

Tanıtım toplantısının ardından MHP'li adaylar Bayramyeri esnafını dolaşarak destek istedi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title