Haberler

MHP Seyhan Hem İftar Veriyor Hem Sorun Dinliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanlığı değişik mahallelerde vatandaşlara iftar verme geleneğine devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanlığı değişik mahallelerde vatandaşlara iftar verme geleneğine devam ediyor.

Yenibaraj mahallesinde verilen iftarda MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcıları Devlet Korkutan, Mustafa Demirci, İlçe Muhasibi Şeyhmus Uçar, Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Rahmi Benli, Mustafa Topal, Şaban Burak da hazır bulundu.

Kadınlı, erkekli mahalle sakinleri çocuklarıyla birlikte iftar saatini huşu içinde bekledi. Katılım yoğun oldu. Protokol, vatandaşlarla birlikte iftarını açarken onlarla sohbet etme imkanı da buldu. Düzenlenen iftar programı, duaların ardından sona erdi.

İlçe teşkilatı olarak Ramazan ayı boyunca değişik mahallelerde iftar programlarını sürdüreceklerini belirten MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı "Biz her zaman vatandaşlarla iç içe olan, bunun için sürekli sahada çalışan bir teşkilatız. İl başkanımızla, milletvekillerimizle sürekli istişare halindeyiz ve bir çok yerde birlikte vatandaşımızın ayağına gidiyor ve dinliyoruz. Bunu kutsal bir görev biliyoruz. Ramazan ayında da ayrıca vatandaşlarımıza iftar vermenin hazzını yaşarken aynı ortamda yine hemşehrilerimizin sorunlarına çare arıyoruz. Bizim için aslolan insandır ve ona hizmettir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının bütün vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi MUSTAFA İZGİOĞLU Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title