Haberler

Erhan Çelik: Bahçeli İstifa Kararı Aldı

Güncelleme:

Seçim sonuçları ile yıkılan MHP'de koridorlar istifa söylentileri ile çalkalanırken, ünlü sunucu Erhan Çelik de "Bahçeli istifa kararı aldı" şeklinde bir mesaj paylaştı.

1 Kasım seçim sonuçları MHP'de büyük şok yarattı. Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de bile büyük oy düşüşleri yaşandı. Ünlü sunucu Erhan Çelik de sosyal medya hesabından bomba bir iddia ortaya attı. Çelik, "MHP Lideri Devlet Bahçeli istifa kararı aldı" şeklinde bir mesaj paylaştı.

GENEL MERKEZ SESİZLİĞE GÖMÜLDÜ

1 Kasım seçim sonuçları açıklanmaya başladığı andan itibaren MHP genel merkezi sessizliğe gömüldü. MHP divan üyelerinin dahi bulundukları illerde milletvekilliğini kaybettiği söyleniyor.

MERKEZ BANKASI ESKİ BAŞKANI DA SEÇİLEMEDİ

MHP'nin kaybeden bir diğer ismi de Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz oldu.7 Haziran'da Uşak'tan milletvekili seçilmeyi başaran Yılmaz, saat 20.16 sonuçlarına göre milletvekili olamamış görünüyor. 3 milletvekili çıkaran Uşak'ta AK Parti 2, CHP 1 milletvekili almış görünüyor.

ERHAN ÇELİK: BAHÇELİ İSTİFA KARARI ALDI

Bahçeli'nin istifa edebileceği yönündeki söylentilerin ardından ünlü sunucu Erhan Çelik de sosyal medya hesabından bomba bir iddia ortaya attı. Çelik, "MHP Lideri Devlet Bahçeli istifa kararı aldı" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Merkez Bankası Devlet Bahçeli Erhan Çelik Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (209)

Adınızı Yazınmareşall:

ŞİMDİ DÜŞÜNÜN TERÖR BİTER Mİ AKP BAŞTAYKEN MÜSTEHAK BUÜLKEYE KOYUN SÜRÜSÜÜ

13
17
yanıtYanıtla
Kapak olsun:

Senin gibi koyunlar olduktan sonra . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt2
rambo yağız:

Sayın Bohçeli Tak bohçeni koluna bakim partiyi maf ettin güle güleeeeeeee

17
0
yanıtYanıtla
....:

YAKTIN BİZİ BAHÇELİ TUĞRUL ORADAN KIS KIS GÜLÜYOR YANINA ADAMLARINIDA AL ONURLU BİRŞEKİLDE İSTİFA ET

14
0
yanıtYanıtla
mizan:

Allah aşkına çek git artık

13
0
yanıtYanıtla
HDP GOLÜ ÇAKTI:

HDP Yİ YOK SAYAN HER PARTİ BU AKIBETİ YAŞAR. . . . . HER ŞEYE HAYIR DERSEN OLACAĞI BU OLUR. . . __-

4
9
yanıtYanıtla
55 samsun Mobil-ANDROID:

bir kaç milletvekili aldı şımardı hayırcı

10
3
yanıtYanıtla
hataylı:

türkeş bunun farkınamı vardı ne ne olacak şimdi bahçeli istifa edecek türkeş parti başınamı gelecek yazık yaw yazık parti battı velhasıl

9
3
yanıtYanıtla
Fikri:

Partiyi sattılar akp ye

yanıt0
yanıt0
kara1967Mobil-ANDROID:

bu zavalli anlamaz bakin istifa etmez balli ekmegi kim birakir bunlarda haysiyet yok ondan

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 209 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title