Haberler

MHP'nin Belde Gezileri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Kürşat Atılgan, Ülkede Sorunların Azalacağı Yerde Arttığını Savundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Kürşat Atılgan, ülkede sorunların azalacağı yerde arttığını savundu.

Atılgan, MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu, Başkan Yardımcısı Fikret Doğan ve Sekreter Hüseyin Tumlukolcu ile birlikte Buruk, İncirlik, Kürkçüler, Suluca ve Baklalı beldelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ülkede sorunların azalacağı yerde arttığını savunan Atılgan, "Oysa iktidarlar sorun çözmek için vardırlar. O nedenledir ki, yerel seçimlerde iktidara iyi bir ders vermek gerekiyor. Aksi halde daha da şımarır, sorunlar katmerlenir" dedi.

Atılgan, bazı belde belediyelerinin kapatılması kararına ilişkin olarak sert bir muhalefet yaptıklarını ancak sayısal çoğunluğu olan iktidarın yanlışta direndiğini ifade etti.

MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan da, bir soru üzerine yaptığı değerlendirmede, bazı ilçelerin bölünmesi, bazı belde belediyelerinin kapatılması kararının tamamen siyasi rant beklentisi olduğunu savundu. Bu kararın, ülke gerçekleri ile örtüşen bir yanı olmadığını ve hiç kimseye danışılmadan ‘ben yaptım oldu bitti' anlayışının bir ürünü olduğunu ifade eden Erdoğan, "Yerel seçimlere bir yıl kala böyle bir kararın alınması çok manidardır" dedi.

(AB-Y) 06.03.2008 14:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title