Haberler

MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek

Güncelleme:

MHP'nin Meclis'e sunduğu af teklifi kabul edildiği takdirde uyuşturucu ticareti suçundan haklarında hapis istemi olan Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren cezaevine girmeyecek. Yazar Emrah Serbes de 1 yıl sonra tahliye olacak.

MHP'nin TBMM'ye sunduğu af teklifinde detaylar belli oldu. Kanun teklifinin yasalaşması halinde de ilk etapta 162 bin 989 mahkum tahliye edilecek. Kanun teklifi ile uyuşturucu suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca da cezaevine girmekten kurtulacak.

ÇAĞATAY ULUSOY, GİZEM KARACA VE CENK EREN HAPSE GİRMEKTEN KURTULACAK

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre, yine kanun teklifi ile uyuşturucu suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca da cezaevine girmekten kurtulacak. Aynı davada 6 yıl 3 ay hapse çarptırılan şarkıcı Cenk Eren de infaz yasasına göre cezasının yatarı 4 yıl 2 ay olduğu için bu teklifin kabul edilmesi halinde cezaevine girmeyecek. Teklifte cezasından indirim alabilecek suçlular kapsamında uyuşturucu ticaretiyle uğraşan 50 bin 386 bulunuyor. MHP, indirimden yararlanacakların çocuk yaştaki 'torbacı' denilen kişiler olduğunu ve onların sorunlarına dikkat çekmek için teklife dahil edildiğini savunuyor.

EMRAH SERBES'TE AF'TAN YARARLANACAK

Aydın yolunda, otomobillerine arkadan çarptığı Ayhan Özçelik (59), eşi Nilgün (51) ile kızı Zeynep Özçelik'in (16) ölümüne neden olan ve 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak' suçundan yargılandığı davada 13 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edilen, 'Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes, MHP'nin meclise sunduğu 5 yıllık indirimi kapsayan af teklifinin kabul edilmesi durumunda 1 yıl sonra denetimli serbestlikle tahliye olacak.

MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek

ORMAN KANUNU'NA VE ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENECEK SUÇLAR KAPSAM DIŞI

MHP'nin TBMM'ye sunduğu af teklifinde detaylar belli oldu. Kanun teklifinin yasalaşması halinde de ilk etapta 162 bin 989 mahkum tahliye edilecek. Teklife göre, 'Cinsel saldırı, soykırım, kasten öldürme, çocuk istismarı" gibi konuların yanı sıra, devlete, hükümete, milli savunmaya, Orman Kanunu'na ve Atatürk aleyhine işlenen suçlar kapsam dışı bırakıldı.

MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek

MHP'nin Af Teklifi Kabul Edilirse, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Hapse Girmeyecek

Kaynak: Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Çağatay Ulusoy Cenk Eren Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (67)

Dae dae:

Sizin için ordan oturup konuşmak çok kolay içerde de mağduriyet yaşayan çok insan var tamm suçluları savunmuyoruz ama insan haklarına uymayan bir ortamdalar suçsuz insanların suçu ne bu af için insanlar uyku uyumuyor....

9
16
yanıtYanıtla
Attila Kurt:

lanet olsun böyle işe !

21
3
yanıtYanıtla
aslan:

allahım size akıl fikir versin. memlekette huzur bırakmadınız . . salıverin katilleri, hırsızları, eroin tüccarlarını, dolandırıcları, tecavüzcüleri. . . hepsine birerde madalya takın tebrik edin. . daha bir şevkle kaldıkları yerden devam etsinler. . .

23
1
yanıtYanıtla
sadullah E.:

Affı çıkaranlar affedilmeyecek . . .

17
5
yanıtYanıtla
Anne:

Yolda yürüyemeyecek hale geleceğiz benim çocuğum var kardeşim kimseye güvenemiyorum koluna bileklik takamıyorum bi altın yüzünden başına bişey gelir diye. Masal dinleyeceği yaşta kimsenin yanına gitmemesini yasak yerlerini öğretiyorum kızıma bu hale gelmişken gaspçısı hırsızı dışarda olacak kesinlikle karşıyım bu duruma asıl bize merhamet edin bize

16
3
yanıtYanıtla
YANLIŞ YOLDASIN..:

Bir toplumda ''''af teklifi'''' yapılması için o toplumun suç oranının azalmış olması gerekmektedir. Ülkemizde bu oran giderek arttığı gibi caydırıcı cezalandırma kuralları da hafiflemektedir.

17
1
yanıtYanıtla
UFUK:

MHP her hareketiyle oy kaybetmeye devam ediyor iyi partiye kayıyor oyları yerel seçimede yansıyacak

14
3
yanıtYanıtla
GERÇEKLER ACI DİME:

neden anlamak istemiyorsunuz hapishaneler azınA KADAR DOLU DOLU BİR YATAKTA 3 KİŞİ YATIYOR İNSANLAR REZALET İÇİNDE BUMU SİZİN İNSANLIĞINIZ BENCE AF ÇIKMALI YAŞAYAN BİLİR UMARIM BU ELEŞTİRİLERDE BULUNAN BİRİ VEYA BİR TANIDIĞI CEZA EVİNE DÜŞMEZ DEVLET BAHÇELİ BU DRAMA PARMAK BASIYOR FAKAT KÜÇÜK BEYİNLİLER BUNU ANLAYAMIYOR

6
11
yanıtYanıtla
RACO:

hapishane doluysa dolu, yeni yerler yapsınlar bu işin çözümü katili hırsızı salıvermek değilki seninkide laf olsun torba dolsun bu insanlar adam Öldüren birilerinin malını gasp eden çalan insanlar acınacak bi durum yok ortada herkes cezasını çeksin böyle af haberleri oldukça yaptırımların bi anlamı yok katili hırsızı dahada çoğalır başka bişey olmaz

yanıt6
yanıt0
adsız:

cezaevine atılanları önce iyice incelesinler ona göre karar versinler. şu andaki hakimler ve savcılar hep yanlı karar veriyor. . . asla güvenmiyorum hakim ve savcılara. . insanları tutukluyorlar sorgusuz sualsiz 1ay yatırıyorlar daha sonra salıveriyorlar. . bildiğin insanları sindirmek için psikolojik baskı yapıyorlar. . .

yanıt0
yanıt2
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title