Haberler

MHP Muğla Milletvekili Erdoğan Açıklaması

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, partisinin 2018'de büyük kurultayını yapıp yoluna devam edeceğini belirterek, "Bu süreçte bazıları kendince gürültü yapmaya çalışmaktadır.

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, partisinin 2018'de büyük kurultayını yapıp yoluna devam edeceğini belirterek, "Bu süreçte bazıları kendince gürültü yapmaya çalışmaktadır. Bu gürültünün sesi ve etkisi, Milliyetçi Hareket Partisi için anlamsızdır." dedi.

Erdoğan, partisinin Bodrum İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldiği toplantıda, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin duruşunu anlayamayan geniş bir kitle olduğunu savunan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi, her zaman Türk siyasetinde özgül ağırlığı kendi büyüklüğünden fazla olan bir parti. Bunu her zaman söyledik ve her zaman yaşadık. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili ilk işaretler başladığında genel merkezini açarak, hainlere karşı olduğunu ilan eden ilk parti, Milliyetçi Hareket Partisi. Hain darbe girişimi püskürtülmüştür ama hain darbe girişimi sonrasında devletimizin bütün ciddi kurumları da ciddi hasarlarla karşı karşıya gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, bu hasarların daha hızlı bertaraf edilmesi için önümüzdeki süreçte yine bölgemizde yaşanan olayları da dikkate alarak, Türkiye'de daha güçlü bir yönetim yapısının oluşması için 16 Nisan günü oyladığımız Anayasa değişikliğinin oylanmasını sağlamış, buna öncülük etmiştir."

"Milliyetçi Hareket Partisi büyük kurultayını yapacak, yoluna devam edecek." ifadesini kullanan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bu süreçte bazıları kendince gürültü yapmaya çalışmaktadır. Bu gürültünün sesi ve etkisi, Milliyetçi Hareket Partisi için anlamsızdır. Çünkü önümüzdeki günlerde göreceksiniz, bugün birçok ilimizde, ilçemizde partimize yoğun katılımlar devam etmektedir. Muğla'da da istifa edenlerden daha çok kişi üye olmak için teşkilatlarımıza müracaatlarını sürdürmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi ne zaman bir ivme kazansa, güçlenmeye başladığı anda hemen bir takoz koymak için uğraşıyorlar."

Erdoğan, İl genelinde partilerinden istifa eden kişi sayısının abartılı şekilde kamuoyuna yansıtıldığını, seçim kurulundan aldıkları yazılı bilgiye göre istifa ettiği belirtilen 112 kişinin sadece 49'unun partilerinin üyesi olduğunu sözlerine ekledi.

Toplantıda, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar da yer aldı.

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title