Haberler

MHP Milletvekili Adaylarından Kayseri Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları ve il teşkilatı Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyetine yapılan ziyarette konuşan cemiyet başkanı Metin Kösedağ, "Malumunuz 1 Kasım seçimlerine 1 aylık bir süre geldi. Bayramdan sonra siyasi arena tekrardan hareketlendi. Bu açıdan sizlere de seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili ve adayı Yusuf Halaçoğlu ise, "Muhakkak ki hangi ülkede olursa olsun basın son derece önemli. Basın vazgeçilmezdir. Basının hür olması demokrasi açısından son derece önemli. Meydana gelen olayları halka en iyi anlatan yazılı ve görsel basındır. Ne yazık ki bugün birçok basın mensubu takibe uğramıştır" diye konuştu.

Halaçoğlu ayrıca, "Türkiye genelinde seçimlerin çok da rahat geçeceğini söylemiz zor. Bir takım yerlerde sandık güvenliğinin sağlanamaması nedeniyle sandığın taşınması gibi uygulama yapılması gündemdedir. Bu devlet otoritesinin o bölgelerde sağlanamadığının göstergesidir. Böyle bir ortamda seçim güvenliğini gerçekten ne kadar sağlayıp sağlamadığımızı görmemiz lazım. 7 Haziran seçimlerin de maalesef terör örgütünün baskıları sonucunda bir partiye bir bölgede yüzde 100 oy çıkmıştır. Hatta bir sandıktan 292 seçmen bulunmasına rağmen 296 oy çıkmıştır. Böyle bir ortam seçimin güvenilir bir şekilde yapıldığını söylemimizi imkansız kılmaktadır. Bu gibi konularda MHP olarak seçimin güvenli ortamda yapılaması için ne gerekiyorsa elimizden gelen desteği veririz. Bu açıdan sizlerin Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak bu konularda hassas davranacağınızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

MHP Kayseri Milletvekili ve adayı Hasan Ali Kilci ise, "Tabi ki tarafsız basının sosyal olması ile ilgili çok ciddi tepkiler ortaya koyduk. Aynı tepkilerimizi bugünde devam ettiriyoruz. Basın hürdür, susturulmamalı" ifadelerini kullandı.

MHP Kayseri Milletvekili ve adayı Süleyman Korkmaz da, "Basın mensuplarının her zaman yanınızdayız. Sizlerde bizim yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title