Haberler

MHP Malatya İl Kadın Kolları sergi düzenledi

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ) Malatya Kadın Kolları İl teşkilatı tarafından el emeği göz nuru el işleri sergisi düzenlendi.

'Güçlü Kadın Güçlü Türkiye' düsturuyla MHP Malatya Kadın Kolları'nın başlatmış olduğu kadınlara yönelik kurslarda yıl içinde yapılan el işleri sergisinin açılışı Kışla (Atatürk) caddesinde yapıldı.

Sergiye, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Malatya İl Başkanı Muhsin Yiğit, Akçadağ Derneği Başkanı Cahit Leventoğlu, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Bayram Işık, MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Said Yalçın çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek, "MHP Kadın kolları il başkanlığı olarak 'Güçlü Kadın, Güçlü Türkiye' düsturu ile başlatmış olduğumuz kadınlarımıza yönelik yıl içinde yapılan el işleri sergimize hoş geldiniz. Çıraklık sergimiz sonrası inşallah ara ara ustalık sergilerimizi de açacağız" dedi.

Akçadağ Dernek Başkanı Cahit Leventoğlu ise, "MHP Kadın kolları il başkanlığımıza böylesi güzel bir etkinliği düzenlediği için teşekkür ediyorum. Barış harekatının sonuna kadar arkasındayız. Başkanımızın bundan sonraki yapacağı etkinlikte hep yanındayız" dedi. TÜRKAV İl Temsilcisi Muhsin Yiğit de, yaptığı konuşmada, "MHP Kadın kolları il başkanlığının düzenlemiş olduğu bu güzel programa katıldık. Emeklerine sağlık güzel çalışmalar yapmışlar. Böyle sosyal sorumluluk projeleri Malatya'mız adına sevindiricidir "şeklinde konuştu.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Bayram Işık ise, "MHP Kadın Kolları il başkanlığımızın bu anlamı kermesine katıldık. Bundan sonrası için daha güzel programlar yapacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı. MHP İl Başkan Yardımcısı Said Yalçın da, "Bugün Milliyetçi Harekat Partisi Kadın kollarımızın düzenlemiş olduğu güzel bir etkinlikteyiz. MHP il başkanımız Bülent Avşar'ın il dışında olması münasebetiyle bugün ben görevlendirildim. Kermesimizin öncelikle Malatya'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Pazartesi günü kadın kollarımız sınırda teröristlerle çatışan askerlerimiz için Kızılay ile ortak bir proje geliştirdik. Bu projeye tüm Malatya halkını kan vermeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Serginin 22 Ekim Salı akşamına kadar gezileceği kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title