Haberler

MHP Malatya İl Başkanı’ndan 301. Madde Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, TCK'nın 301.maddesinde Değişiklik Yapılması ile Türklüğe Hakaretin Suç Olmaktan Kalktığını İddia Etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, TCK'nın 301.maddesinde değişiklik yapılması ile Türklüğe hakaretin suç olmaktan kalktığını iddia etti.

Ekici, parti binasında düzenlediği basın toplantısında,"AB'nin dayatması sonucu "Türklüğe hakaret" suç olmaktan çıkarılmıştır. 301.madde TBMM'de kabul edilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu değişikliği Türk Milleti'ne ihanet kabul ediyoruz. Milli vicdanları uyarmak adına, yaptığımız etkinliklerde kamu oyuna dağıttığımız el broşürlerinde, ‘bu yasadan kim rahatsız’ diye sormuştuk. İşte bugün kimlerin rahatsız olduğu yüce milletimiz tarafından tüm açıklığı ile ortaya çıkmış, taraflar belirginleşmiştir. Bir tarafta aziz milletimizin mukaddesatına saygı duyulmasını isteyen milliyetçiler vardır. Diğer tarafta ise, bu yasadan ve Türklük değerlerinden rahatsızlık duyanlar bulunmaktadır. Türk milliyetçileri yapılanları asla unutmayacaktır" dedi.

(NA-TB) 30.04.2008 15:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title