Haberler

MHP'liler Birlik Şöleninde Buluştu

Mersin'in Erdemli İlçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tömük Belde Teşkilatı Tarafından 11. Geleneksel Birlik Beraberlik ve Yemek Şöleni Düzenlendi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tömük Belde Teşkilatı tarafından 11. Geleneksel Birlik Beraberlik ve Yemek Şöleni düzenlendi.

Şölenin açılış konuşmasını yapan MHP Belde Başkanı Sadık Tekin, 11 yıldır düzenlenen şölenin amacının insanlar arasında birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirmek olduğunu ifade etti.

Şölende konuşan MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır da, MHP'nin çalışkan insanların katkısıyla bugünlere geldiğini belirterek, "MHP bu ülkenin birlik ve beraberliğinin teminatıdır. MHP var oldukça bu milleti birbirinden ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu ülkeyi parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. İşte bu iddiamızın inandırıcı olması için, bu iddiamızın gerçekçi olabilmesi için öncelikle kendi aramızdaki birlik ve beraberliğimizi yaşatmamız gerekiyor" dedi.

Belde teşkilatı tarafından 11 yıldır düzenlenen "Birlik Beraberlik ve Yemek Şöleni"nin kendileri için büyük değerinin olduğunu ifade eden Şandır, "MHP teşkilatları bu millete hizmet etmek için vardır. Biz en iyi hizmetin verilmesi için varız. Önümüzdeki yerel seçimleri iyi değerlendirip, 70 beldenin en az 45'ini alarak Mersin de birinci parti olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şölene katılanlara yöresel yemekler ikram edildi.

(Oİ-AB-Y) 23.06.2008 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title