Haberler

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Roma - Real Madrid Maçına Gidemeyecek

Güncelleme:

Şampiyonlar Liginde oynanacak Roma - Real Madrid maçına davet edilen MHP Lideri Devlet Bahçeli, programının yoğun olması sebebiyle tribünde olamayacak.

Şampiyonlar Ligi G grubunda oynanacak Roma - Real Madrid maçına MHP Lideri Devlet Bahçeli davet edildi.

Cengiz Ünder'in forma giydiği Roma'da kulüp Başkanı James Pallotta ve Sportif Direktör Monchi, Şampiyonlar Liginde oynayacakları Real Madrid mücadelesi için FIFA menajeri Bayram Tutumlu aracılığıyla MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi maça davet etti.

Roma kulübü tarafından resmi olarak yapılan davet için Devlet Bahçeli, programının çok yoğun olduğunu belirterek daveti kabul etmedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Real Madrid Roma Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

Vatansever:

Devlet baba ittifak yaparsan yanında değiliz biz birkerede seni başkan görmek istiyoruz kurt yaşlandıkça akıllanır misali.

14
19
yanıtYanıtla
sedat:

oğlum başkanlık seçimi 5 yıl sonra bu belediye başkanlık seçimi

yanıt10
yanıt0
Bariş:

Belediye başkanı olarak mı?

yanıt1
yanıt1
KORKUSUZ KORKAK:

REİS YAKSAN YAKSAN ROMAYI SEN YAKARSIN

25
2
yanıtYanıtla
Ayıp yav:

iyice gözden düştü.

6
11
yanıtYanıtla
KEMAL KILIÇDAROĞLU:

Beni niye çağırmadınız ben gelirdim.

11
1
yanıtYanıtla
GSLİ:

görüştüm kendisi ile çay yok diye gitmemiş

4
8
yanıtYanıtla
BEYKOZLU:

VATANI SEVMENİN ÇİLESİNİ BİZ ÇEKTİK EDEBİYATINI ONLAR YAPTI, , , , , , , , MUHSİN YAZICIOĞLU

9
3
yanıtYanıtla
pöskevit:

maça gitseydi cengiz ünder direk adana dan seçime girerdi

9
2
yanıtYanıtla
Abdulcabbar ÇABUKATLAR:

la şimdi orda püskevit de dağıtırlarmı ordan da millet kraathanesine geçer kek neyim de yiirdik sonra millet bahçesinde salıncaklarda sallanırdık ne iyi olurdu be yaa

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title