Haberler

MHP Lideri Bahçeli Trabzon'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın Çizdiği Pembe Tablonun Gerçeği Yansıtmadığını Savunarak, Milliyetçi Hareket'in Bir Çığ Gibi Büyüdüğünü, İktidara Doğru Yol Aldığını ve 23 Temmuz'da da İktidar Olacağını Söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın çizdiği pembe tablonun gerçeği yansıtmadığını savunarak, Milliyetçi Hareket'in bir çığ gibi büyüdüğünü, iktidara doğru yol aldığını ve 23 Temmuz'da da iktidar olacağını söyledi.

Bahçeli, Trabzon Belediye Binası önünde partisinin düzenlediği mitingde Trabzonlular'a seslendi. "Devletin başına Devlet gelecek" sloganlarıyla kürsüye çıkan Bahçeli, seçimde bütün partiler ve milletvekili adaylarına başarılar diledi ve seçimlerin barış ve kardeşlik içinde geçmesini istedi. Bahçeli, "Türk milleti seçimlerin ardından sırtındaki kamburu atacak, Allah'ın izniyle AK Parti iktidarı son bulacak, Milliyetçi Hareket'in iktidarı gerçekleşecek ve Türk milleti huzura kavuşacaktır. Bu heyecanı ve

kararlılığı Karadeniz uşaklarının gözlerinden okuyorum" dedi. Başbakan Erdoğan'ı, ülkede geçmiş iktidarların yaptığı bütün hizmetleri yok saymakla itham eden ve eleştiren Bahçeli, Atatürk'ünden İnönü'süne, Menderes'inden Demirel'ine, Milliyetçi Cephe hükümetlerine kadar gelmiş geçmiş her hükümetin ülkeye hizmetler yaptığını söyledi. Başbakan Erdoğan'ın çizdiği pembe tablonun gerçeği yansıtmadığını ve ülkenin durumunun iç açıcı olmadığını öne süren Bahçeli, bu ortamda Milliyetçi Hareket'in bir çığ gibi

büyüdüğünü, iktidara doğru yol aldığını ve 23 Temmuz'da da iktidar olacağını kaydetti. Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Milliyetçi Hareket, Türkiye'yi milli ve manevi değerler etrafında kenetleyerek ayağa kaldırmaya kararlıdır. Üniter devletin teminatıdır. Bizim iktidarımızda Türkiye'nin kararan ufku aydınlanacaktır. Sizlerin teveccühü ve Cenabı Allah'ın izniyle 60. hükümet Milliyetçi Hareket'e nasip olacaktır."

Başbakan Erdoğan'ın çok yorulduğunu ve dinlenmeye ihtiyacı olduğunu savunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "AK Parti'liler eğer başbakanı seviyorsa, onu biraz tatile göndersinler" dedi. "MHP iktidarında sofranız aşsız, genciniz işsiz olmayacak. Fındığınız dalda, çayınız bahçede kalmayacak. Refah için, iş için, aş için tek başına MHP'yi seçin" diyen Bahçeli, binlerce kişinin katıldığı ve sık sık sloganlarla kesilen konuşmasını "60. Hükümet Milliyetçi Hareket, Ne Mutlu Türküm Diyene" sözleriyle

tamamladı.

Bahçeli, konuşmasının ardından kürsüden kalabalığa karanfil attı.

(MU-MU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title