Haberler

MHP'li Taşdoğan Berberlerin Sorunlarını Dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan Gaziantep Berberler Odasını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan Gaziantep Berberler Odasını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Gaziantep Berberler Odası Başkanı Hacı Darıcı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetimini dernek binasında yönetimiyle birlikte ağırladı. Taşdoğan, Birlik ve Beraberliğe hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyulan bir dönemde kavgaların yersiz olduğunu belirterek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Taşdoğan, "Kuaför ve Berberlerin sıhhi müesseselerdir. Niteliği itibarı ile sağlıklı ve temiz bir ortamda hizmet vermeleri gerekir" dedi.

Gaziantep Berberler Odası Başkanı Hacı Darıcı, berberlerin birçok sorunu olduğunu ancak kimseye dertlerini anlatamadıklarını ifade ederek, "Esnafımız bitmiş durumda. Sorunlarımız çok. Anlatsak da ilgilenen ve çözüm bulan yok. Bizim sizden beklentimiz sorunlarımızı lütfen gündeme getirin. Biz çok dertliyiz. Hem Şahinbey hem Şehitkamil'de kayıtsız berberler var. Suriyeliler denetimsiz ve kayıt dışı sürekli dükkan açıyor. Esnafımız mağdur. Merdiven altı onca berber var. Üstüne aynı yerde yatıp kalkıyorlar. İşin boyutu o kadar ilerlemiş ki akşam sekizden sonra aynı dükkanda giyim satıyor. Biz tüm siyasilerimize sorunlarımızı anlatıyoruz ancak buradan çıkınca bizim sorunlarda kapıda kalıyor. Ben 2 bin kişinin sözcüsüyüm. Ben Gaziantep'te berberleri temsil ediyorum ve onların adına konuşuyorum. Hiçbir şey güllük gülüstanlık değil. Kanunen Oda ve sicil kaydı olmayan iş yerine ruhsat verilmez. Ancak lavabosu bile olmayan, içeride yatıp kalkılan yerlere ruhsat veriliyor. Biz sık sık denetime çıkıyoruz. Nerede ne var çok iyi biliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Darıcı, Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Taşdoğan ve yönetimine teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Berberlerin sorunlarını dinleyen Taşdoğan, durumun aslında sağlık açısından da çok ciddi olduğunu, bu durumun göz ardı edilmesinin doğru olmadığını söyleyerek, MHP olarak konuyla ilgileneceklerini ve çözüm odaklı ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi. Taşdoğan, birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyulan bir dönemde kavgaların yersiz olduğunu belirterek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
title