Haberler

MHP'li Şandır ve Vural'dan Yalanlama

MHP Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural, Askere Sivil Yargı Yolunu Açan Kanunun Kabul Edilmesinden Sonra 'İki Subayın Meclis'e Gelerek Kendileriyle Görüştüğü' İddiasının Gerçeği Yansıtmadığını Bildirdiler.

MHP Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural, askere sivil yargı yolunu açan kanunun kabul edilmesinden sonra ''iki subayın Meclis'e gelerek kendileriyle görüştüğü'' iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdiler.

Meclis'te yaptığı açıklamada, iddiaları ''kuyruklu yalan'' diye nitelendiren Vural, ''Benimle görüşülmedi. Sadullah Ergin'in görüştüğü söyleniyor. Ben o gün gece yarısı geldim zaten. Bu konuyla ilgili görüşme yapmış değilim. Böyle bir ziyaret olmamıştır'' dedi.

Vural, söz konusu iki askerin AK Parti Grubunu ziyaret ettiğini ileri sürerek, şöyle konuştu:

''Sadullah Ergin'in benimle görüştüğü hususu külliyen yalandır. Ergin'i bunu açıklama yapmaya davet ediyorum. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın, o konuyla ilgili Sadullah Ergin ile konuştuğu yalandır, herhangi bir askeri şahısla görüşmüş değildir, yalandır. Teyyo Pehlivan yalanlarından...''

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ise gazetecilerin konuyla ilgili soruları üzerine ''Birileri Türk milleti, Türk halkı ve Türk medyası ile alay ediyor. Bu oyuna gelmemek lazım. Kim görüşmüş, nerede görüşmüş, adam gibi çıkıp açıklanması lazım. Görüşme yalandır'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title