Haberler

MHP'li Şandır, Oyunu Mersin'de Kullandı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Şandır, Oyunu Mersin'de Kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Şandır, oyunu Mersin'de kullandı.

Saat 12.30 sıralarında İnönü Mahallesi'nde bulunan Aliye Pozcu İlköğretim Okulu'na gelen Şandır, görevlilerle tokalaşarak "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Şandır, daha sonra beraberindeki partililerle birlikte 3 bin 143 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Okul çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şandır, seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi. Seçimin huzur, dostluk ve refahı getirmesi temennisinde bulunan Şandır, "Ülkemiz gerçekten güzel günlere layık, halkımız daha

güzler günler yaşamalı. Ümit ediyoruz ki, seçim sonuçları MHP'nin iktidarını getirecektir. MHP, ülkemizde 'Lider ülke Türkiye'yi gerçekleştirecek, Mersin'i de 'Büyük Mersin' yapacaktır. Bu inançla çalışıyoruz, bu inançla hazırlık yaptık, milletimizin hizmetine hazırız" dedi.

Seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmesinde de Mersin'de birinci parti olduklarını savunan Şandır, "Halkımızın teveccühü ne kadar takdir ederse o kadar milletvekili çıkaracağız. Türkiye'de de iktidar olmak iddiasındayız. Doğrusu küreselleşme kuşatması altında milli, milliyetçi, yerli bir iktidarın Türkiye'yi yönetmesi gerekir. Ancak o şekilde küresel kuşatmaya karşı koyabiliriz. Ama halkımızın takdiri neyse ona biz MHP olarak saygı duyarız" diye konuştu.

Şandır, seçime katılımın da oldukça iyi olduğunu ifade ederek, yüzde 90'ları bulacağını tahmin ettiğini belirtti.

(HK-MT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title