Haberler

Mhp'li Şandır: "Bu Bir Devlet Krizidir"

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, TSK'daki istifaları, "Bu bir devlet krizidir MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, TSK'daki istifaları, "Bu bir devlet krizidir.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, TSK'daki istifaları, "Bu bir devlet krizidir MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, TSK'daki istifaları, "Bu bir devlet krizidir. Ben bu sonucu geçen seneden yarım kalan bir operasyon olarak düşünüyorum. Başbakan ve Cumhurbaşkanı bu krizi en kısa sürede çözmelidir. Sorumluluk siyasi iktidardadır" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, TSK'daki istifaları ANKA'ya değerlendirdi. Şandır, şöyle dedi:

"Bu bir devlet krizidir. Türkiye'ye Türk milletine yakışmayan olaylar cereyan ediyor. Siyasi iktidar, Başbakan ve Cumhurbaşkanı bu krizi en kısa sürede çözmelidir. Cezalandırmaya dönüşen tutukluluk halini, bu yargı rezaletini çözüme kavuşturma sorumluluğu siyasi iktidara aittir. Böyle olunca sorumluluk siyasi iktidardadır. Siyasi iktidar gerekeni çok geç kalmadan yapmalıdır. "

-"GEÇEN SENEDEN YARIM KALAN BİR OPERASYON"-

"Ben bu sonucu geçen seneden yarım kalan bir operasyon olarak düşünüyorum" diyen Şandır, şöyle dedi:

"Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan her şey normal diyor, normal olmadığı ortaya çıktı. Sonuçta komuta kademesi yaşananlara bir tepki olarak istifa etmeleriyle sonuçlanmıştır. Üst üste yapılan görüşmeler olağan dışı birtakım sorunların olduğunu gösteriyordu. Ama geçen sene de aynı problemler yaşandı. Geçen seneki operasyonun devamı olarak görüyorum. " - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title