Haberler

MHP'li Oğan: Tek Engel Koltuğuna Yapışıp Kamış Genel Merkez Yönetimi

Mhp Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, yıllardır 'Ülkücü hareket engellenemez' dediklerini belirterek "Maalesef ki bugün şaha kalkmaya hazır ülkücü hareketin önünde bir tek engel var o da koltuğuna yapışıp kalmış genel merkez yönetimidir ve genel merkez yönetimi ülkücü hareketin önünde bir engeldir" dedi.

Mhp Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, yıllardır 'Ülkücü hareket engellenemez' dediklerini belirterek "Maalesef ki bugün şaha kalkmaya hazır ülkücü hareketin önünde bir tek engel var o da koltuğuna yapışıp kalmış genel merkez yönetimidir ve genel merkez yönetimi ülkücü hareketin önünde bir engeldir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, bugün Çorum il merkezinin bir otelde düzenlediği toplantıda partililerle biraraya geldi. Burada partililere hitaben konuşma yapan Oğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 7 Haziran Genel Seçimi'nin ardından uyguladığı politikanın yanlış olduğunu belirterek "MHP'nin bugün iktidar olmaması için hiçbir sebep yoktur. Türk Milletinin önüne bir seçenek sunmuş. 'Parlamento başkanlığını muhalefet olarak alabilirsin kendi aranda anlaşıp koalisyon kurabilirsin veya koalisyonun bir parçası olabilirsin' Bunun karşısında muhalefet ne yapmıştır MHP ne yapmıştır. Sayın genel başkan kimseye danışmadan size sormadan o gün akşam alel acele 'Erken seçim ne zaman olacaksa o zaman' demiştir. Peki, tabana danışmayan siyaset olur mu? 7 Haziran akşamı size danışıldı mı? 'Biz iktidar da mı olalım, koalisyon mu kuralım, erken seçim mi yapalım?' diye size soran oldu mu? Böyle bir siyaset netice verir mi? Vermez elbet, vermedi de" diye konuştu.

Yıllardır 'Ülkücü hareket engellenemez' dediklerini belirten Oğan, "Maalesef ki bugün şaha kalkmaya hazır ülkücü hareketin önünde bir tek engel var o da koltuğuna yapışıp kalmış genel merkez yönetimidir ve genel merkez yönetimi ülkücü hareketin önünde bir engeldir. Siz genel merkez yönetimi, siz bize engel olmaya çalışsanız bile ülkücü hareketi engelleyemeyeceksiniz" diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

"8 Nisan'da mahkeme olacak ve mahkemeden de inşallah adaletli bir karar çıkacaktır. Mahkeme süreciyle bir şey demek istemiyorum çünkü yargıya müdahale anlamına gelebilir. Ancak mahkemenin taraflarıyla ilgili bir konuyu huzurunuzda arz etmek istiyorum. MHP genel merkezi bu kongreyi yaptırmamak için bir görüşe başvurmuş, bu bazı hukukçuların görüşüne başvurmuş. Yüksek ücretler ödeyerek bu mahkemenin neden bu davayı reddetmesi gerektiğini anlatmaya çalışmış. Peki bu görüşü kimden almış. Patrikhanenin avukatlarına gitmiş ve patrikhanenin avukatlarından yardım dilenmek zorunda kalmıştır. Buradan söylüyorum değil patrikhaneden avukatlarından gitseniz, Roma'dan, Vatikan'dan, Papa'dan dahi yardım alsanız ülkücü hareketi engelleyemezsiniz. Artık ülkücü hareket iktidar olmak istiyor. Ülkücü hareket artık elindeki, ayağındaki prangaları kırmak istiyor. Genel merkezin dört duvarının arasına sıkışarak siyaset yapılmaz. Siyaset sahada yapılır siyaset vatandaş neredeyse orada yapılır" dedi. Oğan, programın ardından karayoluyla Ankara'ya gitmek üzere kentten ayrıldı.

- Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Sinan Oğan Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title