Haberler

MHP'li Oğan: 60 Milletvekili Birden Bana Saldırdı

Güncelleme:

MHP'li Oğan, AK Partili 60 milletvekilinin kendisine saldırdığını belirterek, "Ben arkadaşlar sakin olun dediğim anda 60 milletvekili birden bana saldırdı." dedi.

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, AK Partili 60 milletvekilinin kendisine saldırdığını belirterek, "Ben arkadaşlar sakin olun dediğim anda 60 milletvekili birden bana saldırdı. Ve tek bir bana 60 milletvekili birden saldırdı. Bunun neresinde insanlık var, bunun neresinde adalet var?" diye sordu.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve partisine mensup bir grup milletvekiliyle birlikte TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Vural, "Bunların amacı medyayı susturmaktır, Meclis'i susturmaktır" dedi.

-IŞİD BENZETMESİ YAPTI-

Kavgaya ilişkin soruya Oğan, "Olay bittikten sonra biz ortamı sakinleştirmeye çalıştık. Israrla "biz bunun intikamını alacağız' özellikle AKP'nin genç milletvekili, "onlar gelecek, hesabı verecek, burada kan akacak' dediler. Ben de 'arkadaşlar sakin' olun dediğim anda 60 milletvekili birden bana saldırdı. IŞİD'in Türkmenlere yaptığı şey ile AKP'nin bize burada yaptığının arasında bir şey yok. IŞİD nasıl orada Türkmenlere saldırıyorsa bize de aynı şekilde saldırıp, biz korkutup sindireceklerini zannediyorlar. Ama bize farklı dille gelirlerse farklı dille de cevap alırlar" dedi.

-"60 MİLLETVEKİLİ BİRDEN SALDIRDI, BUNUN NERESİNDE İNSANLIK VAR, BUNUN NERESİNDE ADALET VAR?"-

"Kavga anında ne hissettiniz" sorusuna Oğan'ın yanıt verdiği sırada MHP'li vekiller araya girerek, "Kürşad gibiydi" dedi. Oğan ise "Sizler oradaydınız. Kaç milletvekilinin zarar vermek kastıyla saldırdığını önden, arkadan, yandan zarar vermek kastıyla saldırdığını gördünüz. Meclis'te bir milletvekili değil, 60 milletvekili birden saldırdı. Ve tek bir bana 60 milletvekili birden saldırdı. Bunun neresinde insanlık var, bunun neresinde adalet var? Bunlar "biz çoğunluğuz döveriz', bu MHP'ye sökmez" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Oktay Vural Sinan Oğan Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title