Haberler

MHP'li milletvekilleri Sivas'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluştu

Güncelleme:

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ve bazı Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri "Adım Adım 2023: İl İl Anadolu" programı kapsamında, Sivas'ta Cumhur İttifakı'nın projelerini anlattı, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin taleplerini dinledi.

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ve bazı Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri "Adım Adım 2023: İl İl Anadolu" programı kapsamında, Sivas'ta Cumhur İttifakı'nın projelerini anlattı, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin taleplerini dinledi.

Kentteki bir lokantada düzenlenen toplantıda konuşan Özyürek, Türkiye'nin etnik kutuplaşmasına ve kardeş kavgalarına sürüklenmesini amaçlayan hainler karşısında Türk milletinin bir bütün olarak ayağa kalkacağını vurguladı.

Milli meselelerde nerede durduklarının belli olduğunu, bunun milli vicdanlarda da tescil edildiğini belirten Özyürek, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının sonu gelmeyen kimlik arayışları ve bölücüleri meşru gören gafletleri, terör örgütünün ümit ve cesaret kaynağının kimler olduğunu belgeleyen somut veriler olarak karşımızdadır. Tezkere oylaması bu husustaki en çarpıcı delildir. Türklük, tarih içerisinde çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış milli kimliktir." dedi.

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da Türkiye'nin yıllardır terörle mücadeleye devam ettiğini aktararak, "Terörden kurtulduğumuz zaman Türkiye'nin önü açıktır. Böyle olunca Türkiye dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girer. Biz bu illet ile boğuşuyoruz." diye konuştu.

Atay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirerek, şöyle devam etti:

"CHP Genel Başkanı çıkıyor bir açıklama yapıyor, 'Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala neden içerde.' Ben size Demirtaş neden içeride hatırlatayım. Selahattin Demirtaş denilen şahsın PKK'lı olduğunu bilmeyen Allah'ın kulu yoktur. Selahattin Demirtaş teröristtir, terör örgütü yaltakçısıdır, PKK'nın da bir üyesidir. Buna rağmen ana muhalefet partisi lideri bu şahsın neden içeride olduğunu soruyor. Bu şahsın olabileceği tek yer cezaevidir. Çünkü bu adam vatan, millet ve devlet düşmanıdır. Osman Kavala kimdir? Amerikan CIA ajanıdır. Aynı zamanda FETÖ'cüdür. Osman Kavala'yı bir aktivist olarak gösteriyorlar. Gezi Parkı olaylarında başaramadıklarını 15 Temmuz'da yeniden tedavüle koymak suretiyle yapmaya çalıştılar."

Toplantıya, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri Cemil Yavuz Aksu, İlker İpek ile Sivas Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, esnaf ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Türkiye Sivas Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title