Haberler

MHP'li Kibar'dan Başkan Demirtaş'a Tam Destek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanlığına bir çok kez aday olan ve 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Meclis Üyesi seçilen Cemil Kibar, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetleri anlatarak kendisine her türlü desteği...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanlığına bir çok kez aday olan ve 2014 yerel seçimlerinde MHP'den Belediye Meclis Üyesi seçilen Cemil Kibar, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetleri anlatarak kendisine her türlü desteği vereceğini söyledi.

MHP Gülüç Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Kibar, siyaset anlayışının Gülüç ve Gülüç halkına hizmet anlayışı olduğunu belirterek göreve geldiği günden bu yana bunu en iyi şekilde yapan Gökhan Demirtaş'a tam destek verdiğini açıkladı. Başkan Demirtaş'ın yaptığı hizmetlerden özgü ile bahseden Kibar açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

"Gülüç Beldesi'nde 3 yıldır inanılmaz hizmetler yapılmakta. Başta düğün salonu olmak üzere, ana yol güzergahına mescit, çocuk parkı ve bahçeler, cenaze hizmetleri, pazar yeri yolu başta olmak üzere yıllardır açılamayan yolların açılması, bütün mahallelere parke taşı döşenmesi, sahil projesi gibi daha birçok eserin yapılması halkımızı sevindirirken, birilerini de üzüyor ve hazmedemiyorlar. 30 yıllık siyasetçi, belediye meclis üyesi ben Cemil Kibar, ailem ve dostlarımla bu yapılan hizmetlerin destekçisi oldum ve bundan sonrada olmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Gökhan Demirtaş Belediye başkanı seçildiğinde, bana muhalefet etmem için çok baskı yapmaya çalıştılar. Buna kimsenin gücü yetmez. Allah'ın izniyle şahsım ailem ve çevrem olarak her zaman çalışkan, başarılı, hizmet ehli, kendini Gülüç Beldesi'ne adayan, eser üstüne eser yapan ve yapmaya devam edecek olan Başkanımız Gökhan Demirtaş beyin bugün olduğu gibi yarında yanında olacağım. Bu destek ve hizmetimi kimse engelleyemeyecek. Benim siyasetim Beldem ve Belde insanı içindir. Sayın Gökhan Demirtaş'ın Gülüç Beldesinde yaptığı hizmetlerini içeride ve dışarıda çekemeyenler ve hazmedemeyenler var. Ben 30 yıllık siyasetçi, Cemil Kibar olarak diyorum ki; Sayı Gökhan Demirtaş'ın bırakın Gülüç Beldesi'ni Kdz. Ereğli ilçesini idare edecek bilgi ve tecrübesi vardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Başkanım Gökhan Demirtaş senin yolun hizmet yolu, durmak yok hizmetlere devam."

Kibar ayrıca Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ülgür Gökhan Zonguldak Gülüç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title