Haberler

MHP'li Ertuğrul'dan Aksaray'a Destek Sözü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, Seçim Bölgesi Aksaray'ın Gelişmesi İçin Gereken Desteği Vereceğini Söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, seçim bölgesi Aksaray'ın gelişmesi için gereken desteği vereceğini söyledi.

MHP İl Başkanı Halil Demiray ve Merkez İlçe Başkanı Ramazan Kaşlı'nın da katıldığı basın toplantısında konuşan Osman Ertuğrul, 23. dönem meclisin geçmiş dönemden kalan sorunları çözmekle uğraştığını belirterek, "Bu sorunların en önemlilerinden bir tanesi bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Büyük çalkantılara neden olan Cumhurbaşkanlığı seçimi 22. dönemde yapılamamıştı. 23. dönem meclisi ivedilikle bu seçimi gerçekleştirdi. Hükümet milletvekilleri de bu meseleler nedeniyle Aksaray'ın sorunlarıyla fazla ilgilenemedi ancak bundan sonra Aksaray'ın sorunlarına daha sıcak olacaklarına inanıyoruz" dedi.

MHP'nin halkın kendisine verdiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğini vurgulayan MHP Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, "Mecliste ülkemizin önünü açacak şekilde etkin bir muhalefet sergileyeceğiz. Türkiye artık gerçek gündem maddelerine dönecek. Yıllardır oluşturulan sanal gündemlere izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Halil Demiray da, Ramazan Bayramı sonrası yerel seçimlerin startını vereceklerini kaydetti. Merkez İlçe Başkanı Ramazan Kaşlı ise son dönemlerde artan terör olaylarını kınadı.

(HÇ-FM)

10.10.2007 15:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title