Haberler

MHP'li Duran, Bahçeli'nin Elçisi Oldu

Balıkesir MHP’den milletvekili aday adayı olan Mehmet Duran, tarlada çalışan çiftçilere MHP’nin tarım ve hayvancılık konusundaki politikalarını anlattı.

Balıkesir MHP'den milletvekili aday adayı olan Mehmet Duran, tarlada çalışan çiftçilere MHP'nin tarım ve hayvancılık konusundaki politikalarını anlattı. Çiftçilerden destek isteyen Mehmet Duran, MHP iktidarında çiftçiye yapılacak desteklemelerin tam ve zamanında olacağının sözünü verdi.

Balıkesir MHP'den aday adaylığını açıklayan Mehmet Duran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tarım ve hayvancılık konusundaki görüşlerini çiftçiye ve köylüye ulaştırıyor. İlçe ziyaretlerinde Balıkesir'de tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla bir araya gelen Duran, "Çiftçimizin kullandığı mazot yıldan yıla artmıştır. Gelin görün ki çiftçinin reel kazancı azalmış fakirliği çoğalmış emeği ise yok olmuştur. Gübre açısından baktığımız zaman da durum iç açıcı değildir. Şüphesiz kendi kendimizi doyuramayacak durumda olmamız ibret vesikasıdır. Öyle ki saman bile ithal edilmiştir. Canlı hayvan ve et ithalatıyla hayvancılık dibe vurmuştur. Bu itibarla hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız sorun yumağının içindedir" dedi.

MHP Lideri Bahçeli'nin grup toplantılarında sözünü verdiği, 'MHP iktidarında emekli olan esnaflardan kesilen ücretler kaldırılacaktır' sözünü de vatandaşlara ileten Duran, "Çiftçiye 2014 yılında ödenmesi gereken destek miktarı 17 milyar TL'dir. Ödenen ise bunun yarısı civarındadır. MHP iktidarında çiftçiye yapılacak destekler tam ve zamanında yapılacaktır. Biz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nden aldığımız bu sözü, sizlere iletiyoruz. Hizmetinize talibiz" dedi.

Henüz aday adayı olduğu kendisine hatırlatılan Mehmet Duran, "Biz köylümüzü, çiftçimizi, esnafımızı temsil edebilmek için milletvekili aday adayı olduğumuzu ilan ettik. Sonucun ne olacağını bilemeyiz. Kendi seçim bölgemizde tarım ve hayvancılık ile uğraşan çok vatandaşımız var. MHP iktidarında nasıl bir tarım hayvancılık politikamızın olacağını kapı kapı gezerek anlatıyoruz. Bu konuda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin görüşleri ve konuşmaları ortada. Bu bilgilerle vatandaşımız MHP'ye oy verdiğinde nasıl bir politikamız olacak şimdiden bilsin istiyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Devlet Bahçeli Mehmet Duran Balıkesir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title