Haberler

MHP'li Başkan'a Saldıran Adliyeye Sevk Edildi

Ahmet ERTAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA) BALIKESİR'in Edremit İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Tuncay Kılıç'a, evinin önünde saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan fırıncı 31 yaşındaki O.

Ahmet ERTAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

BALIKESİR'in Edremit İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Tuncay Kılıç'a, evinin önünde saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan fırıncı 31 yaşındaki O.B., adliyeye sevk edildi.

Edremit Belediye Başkanı 52 yaşındaki Tuncay Kılıç, dün saat 14.00 sıralarında, kaldığı Akçay Beldesi'ndeki Edremit Belediye Başkanlığı'na ait yazlık konuttan çıkarken iki kişinin saldırısına uğradı. Olayın ardından Başkan Kılıç'ı tekme ve yumruk darbeleriyle dövdükleri ileri sürülen O.B. ve 27 yaşındaki Ahmet K. polis tarafından gözaltına alındı. Akçay Polis Merkezi'ne götürülerek ifadelerine başvurulan şüphelilerden Ahmet K., serbet bırakıldı. O.B. ise bugün adliyeye sevk edildi.

15 yıldır Edremit, ilçesi Akçay ve beldesi Zeytinli'de fırın işletmeciliği yapan Vanlı O.B.'nin yakınlarının olası taşkınlığına karşı, adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, kuş uçurtmadı. Adliye çevresine şüpheli kişiler yaklaştırılmazken, polis basın mensuplarının fotoğraf ve görüntü almasına da izin vermedi. O.B., bodrum kattan adliye binasına alındı.

Edremit Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, "Sıradan bir kavganın Türk- Kürt çatışmasına dönüştürülmemesi için böyle bir önlemi gerekli gördük. Şahsın can güvenliği bizim için önemli. Gazetecilerden bu duruma anlayış göstermelerini rica ediyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title