Haberler

MHP'li Adaylar Yoğun Bir Hafta Sonu Programı Geçirdi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, merkeze bağlı mahalle köylerde büyük ilgi görüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, merkeze bağlı mahalle köylerde büyük ilgi görüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Köse Mehmet, Çayırtepe ve Soğucak'ı ziyaret eden MHP'li adaylar, Erzurum'a eski dinamizmini yeniden kazandırma sözü verdiler.

MHP Erzurum Milletvekili adayları Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı ve Gökhan Arslan'ın seçim çalışmaları aralıksız sürüyor. Belirlenen seçim çalışması programına göre ilçelerde çalmadık kapı bırakmayan adaylar, merkeze bağlı mahalle köylerde de temaslarını sürdürüyor. Adaylar, gittikleri her yerleşim bölgesinde büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanıyor.

Merkeze bağlı Köse Mehmet, Çayırtepe ve Soğucak'ı ziyaret eden adaylar, burada vatandaşlarla bir araya geldiler. Ev toplantılarına katılan ve gecenin geç saatlerine kadar seçim çalışması yapan MHP'liler, hafta sonunda da, AVM esnafını ziyaret ettiler.

Kamil Aydın, Ertürk Çimen ve Zekai Kaya'dan oluşan MHP'li heyet, Palerium ve Forum AVM'de hem esnafla, hem de vatandaşlarla sohbet etti.

7 Haziran seçimlerinin toplumun her kesimini yakından ilgilendirdiğinin altını çizen Kamil Aydın, "Bu seçimde MHP'den yana yapılan her tercih, herkese kazandıracak. Millet kazanacak, ülke kazanacak" dedi.

Adaylar, esnaftan büyük ilgi görürken, MHP'liler vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çekildiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kamil Aydın Soğucak Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title