Haberler

MHP Kozan İlçe Kongresi

MHP Kozan İlçe Başkanlığı 10.olağan ilçe kongresinde başkanlığa yeniden Ender Çulhacı seçildi.

MHP Kozan İlçe Başkanlığı 10. olağan ilçe kongresinde başkanlığa yeniden Ender Çulhacı seçildi.

Belediye Sinema Salonunda gerçekleştirilen kongrede, divanın oluşturulmasının ardından faaliyet, gelir ve gider raporları okunarak oylandı.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ülkede büyük sıkıntıların yaşandığını, keskin virajların bulunduğu bir dönemden geçildiğini, Türk milletinin oyları ile iktidara gelen hükümetin ise "sıfır sorun" adı altında çizdiği dışişleri politikasının verilen tavizler ve atılan yanlış adımlarla başarısız olduğunu, iç politikada da durumun dışardakinden farklı olmadığını öne sürdü.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise Kozan'ın milliyetçi hareketin kalesi olduğunu, MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in kendisini Kozan milletvekili olarak tanıttığını belirtti.

Yılmaz, bir takım küresel güçlerin suni gündemler oluşturarak gerçekleşmesine zemin hazırladığı 28 Şubat sürecinin AK Parti hükümetini ortaya çıkardığını, bu sebeple hükümetin 12 Eylül ile hesaplaşacağını belirtmesine rağmen 28 Şubat süreciyle yüzleşemediğini ve hesap soramadığını ileri sürdü.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde, kullanılan 164 oyun tamamını alan Ender Çulhacı yeniden başkanlığa seçildi.

Yönetim kurulunda Öcal Ünlü, Akif Sevgili, Nazmi Doğaner, Ali Tetik, Mehmet Bozdoğan, Üzeyir Ateş, Ömer Yıldırım, Yusuf Kaya, Yusuf Eroğlu, Murat Erol, Korkut Kara, Recai Tanrıkulu, Bilgehan Pınarbaşı, Muhammet Demir, Mustafa Öztoprak, Atalay Özer, Orhan Korkut ve Ali Cingöz yer aldı.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Muharrem Varlı Kozan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title