Haberler

MHP Konvoyundaki Kaza

Mersin'in Gülnar İlçesinde, MHP Konvoyundaki Bir Otomobilin Şarampole Yuvarlanması Sonucu Yaralananların Sayısının 3'e Yükseldiği Bildirildi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de bulunduğu konvoydaki bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu yaralananların sayısının 3'e yükseldiği bildirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'in Gülnar ilçesinde halka hitap ettikten sonra, partililerin oluşturduğu konvoyla Mut ilçesine hareket etti. Konvoydaki 06 YIE 90 plakalı otomobil, Gülnar-Mut karayolunun 10. kilometresinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan Hakan Can Küçük, Eyüp Yıldız ve sürücü Barbaros Vural, Gülnar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Küçük'ün durumunun ağır olduğu, 3 yaralının da Mersin Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği kaydedildi.

Bu arada Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, olay yerine gelerek bilgi aldı. Günel, organizasyon firmasına ait olduğu belirtilen otomobilin kurtarılması için çalışma başlatıldığını ifade etti.

- MERSİN

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title