Haberler

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu Açıklaması

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ve il yönetimi, Elbistan, Göksun, Afşin ilçelerini ziyaret etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ve il yönetimi, Elbistan, Göksun, Afşin ilçelerini ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Elbistan'a gelen Dedeoğlu ve beraberindekileri, MHP İl Parti Genel Sekreteri Yemliha Özcan ve diğer yöneticiler karşıladı.

Genel Sekreter Yemliha Özcan, burada yaptığı konuşmada, MHP yönetiminin sorun çözme konusunda gerekli donanıma sahip olduğunu ifade etti.

Daha sonra bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise,

"Milletvekilimiz ve il teşkilatımız ile birlikte Elbistan'daki dostlarımızı ziyaret ederek hem insanlarımızın sorunlarını dile getirmek, hem görüş alış-verişinde bulunmak istiyoruz. Arkadaşlarımızla görüşüyoruz. 12 Haziranda yapılan seçimde Türk milletinin verdiği karara son derece saygılı olduğumuzu ve çıkan sonucu da saygıyla karşıladığımızı, 42 yıldır mücadele verdiğimiz bir misyonun temsilcileri olarak Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinin sorununu sorunumuz bildik, ders bildik. Bunları hem yerelde hem de TBMM'de çözmek için elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz" dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise, şöyle konuştu:

"MHP olarak arzu ettiğimiz sonuçla seçimlerden çıkamadık. MHP olarak iktidara taliptik. Ama halkımız bunu böyle teveccüh buyurdu. Buna saygılıyız. MHP'ye vatandaşımız muhalefet görevi verdi. Muhalefet demek her şeye karşı çıkan değil, olması gerekenleri ortaya koyan, yanlışları ortaya koyan ve bir gayret göstermesi demektir. Birlik beraberlik, bölünmez bütünlüğümüz çerçevesinde bu davranışı, bu düşüncelerimizi parti olarak TBMM'de yansıtacağız. Bu gün ikinci defa kuzey ilçelerini ziyaret ettik. Önümüzdeki dönem içerisinde neler yapmamız lazım, birlik ve beraberlik konusunda hemfikirliğimizi ortaya koymak ve bu teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde MHP'yi nasıl daha yukarılara taşıyabiliriz, ülke yönetiminde ve bölgesel yönetimde neler yapabiliriz onu istişare ediyoruz. Bu dönem içerisinde tüm teşkilatlarımızla birlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kahramanmaraş'ın birçok eksikliği var. Bunları biliyoruz, giderilmesi konusunda neler yapacağız onun planını yapıyoruz. "

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title