Haberler

MHP İstanbul Milletvekili Yönter Açıklaması

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Başbakan Binali Yıldırım'ın "Güçlü iktidar için MHP ile iş birliği yapabiliriz" açıklamasına ilişkin "Sayın Başbakan zaten her şeyi söylemiş.

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Başbakan Binali Yıldırım'ın "Güçlü iktidar için MHP ile iş birliği yapabiliriz" açıklamasına ilişkin "Sayın Başbakan zaten her şeyi söylemiş. Bu sözlerin tevile ihtiyacı yok, çok net. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

Yönter, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'un Üsküdar ilçesine bağlı Yavuztürk Mahallesi'nin imar ve tapu sorunlarını anlattı, sorunların çözüme kavuşması için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Gazetecilerin, Başbakan Yıldırım'ın "Güçlü iktidar için MHP ile iş birliği yapabiliriz." açıklamalarını hatırlatması üzerine Yönter, "Sayın Başbakan zaten her şeyi söylemiş. Bu sözlerin tevile ihtiyacı yok, çok net. Kendisine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da MHP ile çalışmalara devam edecekleri yönünde açıklamada bulunduğunu anlatan Yönter, "Genel Başkanımız, 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan halk oylaması şuuruyla cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tam manasıyla tesis etmek amacıyla gerekli olan mücadelenin, Adalet ve Kalkınma Partisi ile sürdürüleceğini milletimizle paylaşmıştı. Bunun arkasından Sayın Başbakan böyle bir şey söyledi. Her şey, bu sözde çok açık. Sözün izahına ya da tevile gerek yok." diye konuştu.

2019 seçimlerinde birlikte hareket edilip edilmeyeceği yönündeki soruya ise Yönter, "Siyasette bir gün dahi çok uzundur, görelim bakalım, yarınlar ne getirecek. İnanıyorum ki çok yakın zamanda her şeyi tüm açıklığıyla görme imkanına kavuşmuş olacağız." diye konuştu.

MHP Milletvekili Yönter, Katar'da görev yapan bir grup subay ve uzman çavuş askerin kendisine ulaşarak, 6 aydır günlük harcırahlarını alamadıklarını beyan ettiklerini söyledi. Askerlerin zorlu koşullarda görev yaptıklarını ifade eden Yönter, bu sorunun kısa sürede giderilmesini istedi.

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi İzzet Ulvi Yönter Binali Yıldırım İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title