Haberler

MHP Bafra İlçe Kongresi İptal Edildi

Güncelleme:

MHP Bafra İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, partililer arasında çıkan kavga nedeniyle iptal edildi.

MHP ilçe kongresinde kavga- Partinin Bafra'daki olağan ilçe kongresi, partililer arasında çıkan kavga nedeniyle iptal edildi MHP Bafra İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, partililer arasında çıkan kavga nedeniyle iptal edildi.Bafra Belediyesi Kültür Merkezindeki kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç'ın divan başkanı seçilmesinden bir süre sonra salona gelen MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, divan kuruluna itirazda bulundu."İlçe başkanı gelmeden divan kurulamaz, seçime gidilemez, bu nedenle divanın sahneden inmesini talep ediyorum. Ben namazdaydım" diyerek tepki gösteren Acar, tartışma sırasında Kılıç'ın elindeki mikrofonu almak istedi. Bu sırada çıkan arbede kavgaya dönüştü.Partililer ve güvenlik güçlerince yatıştırılan taraflar arasında bir süre sonra tekrar arbede çıkınca İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, kongreyi sonlandırdı.MHP İl Başkanı Kılıç, kongrenin iptal edilmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kim elini kaldırıp bana ve divana bir şey söylediyse, her kim küfür edip fiili saldırı yaptıysa lütfen herkes yazsın, ne gerekiyorsa yapalım ve bunların MHP ile ilişkisini keselim" dedi.Kongrenin ne zaman yapılacağı konusunda ise bilgi verilmedi. detay

Kaynak: AA / Güncel

Bafra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title