Haberler

MHP İl Başkanından CHP Milletvekiline Cevap

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın yaptığı açıklamalara cevap verdi.

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya'nın partisinin il başkanlığında yaptığı basın toplantısında, Yalı Projesi'ni hayata geçirmenin kendisinin en büyük arzusu ve hayali olduğuna ilişkin açıklamasına MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik cevap verdi. Özçelik, "CHP Milletvekili Rıza Yalçınkaya 'yalı projesi bu değil, benim başkanlık dönemimde benimde hayalimdi daha güzeldi' demiş. Gerçekleri değerli halkımızın takdiri ve cevabı göstermektedir. MHP'nin Cemal Akın önderliğinde, seçime girerken hazırladığı bir proje değildi. Fakat yalı bölgemizin, kadınlarımızın gündüz bile geçmekten korktuğu, akşam ürkütücü bir karanlığa sahip, karanlık nokta ve atıl durumda, çok kötü bir halde olması dolayısı ile 'Yalı Projesi' hayata geçirilmiştir. Belediye Başkanı Cemal Akın'ın başkanlığında oluşturulan ekipler ve proje çalışmaları doğrultusunda Bartın'ın en güzel yerlerinden biri oldu. Şimdi oralarda, Cemal Akın başkanlığında Bartın Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, proje kapsamında oluşturulan çay bahçeleri, yürüyüş yolları ve çocuk parkları var. 7'den 70'e herkes, özellikle aileler çocukları ile birlikte huzur içerisinde hoş ve eğlenceli vakitler geçiriyor. Aynı zamanda bu noktada, Bartın Çayı'nın gözler önüne serilen güzelliği ise herkesi büyülemekte. Özellikle yazın bir günde binlerce insanı misafir eden yalı mevkii'nin gördüğü büyük ilgi ile halkımızın ve yerli yabancı turistlerin beğenisini kazandığı açık şekilde ortadadır" dedi.

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, "Belediyeyi devraldığımızda 66 milyon lira borç vardı. Her yağmurda sel korkusu yaşanmaktaydı. Susuzluk ve sel riskinin ortadan kalkması için çok önceleri başlamış belki de 15 yıl bitmeyecek bir baraj var. Belediye Başkanı Cemal Akın, tüm bunları beklemedi. Bartın halkı hizmet bekliyordu tüm olumsuzluklara rağmen, bir taraftan borç ödedi, bir taraftan da Belediye'de ARGE ve proje ofisleri kurdu. Bütün sorunlar için ard arda kalıcı çözüm projeleri hazırlandı. Son olarak altını çizerek ifade etmek isterim ki, bizim için vatandaşımızın her kuruşu çok değerli. Projeler, alınabilecek destek ve hibeler araştırılarak hazırlanıyor. İflas kelimesi ağır mı olur bilmem, bu tabloya bakıldığında Milletvekilliği Sayın Rıza Yalçınkaya için kurtuluş olmuş olabilir. Yapamadıklarını yapanlara teşekkür edip işine bakmalı. Barajın biran önce bitmesi için takipçi olmalı diye düşünüyoruz. Gözünüz arkada kalmasın Sayın Yalçınkaya. Belediye halkın emanetidir. Sayın Cemal Akın, yemeden, yedirmeden, yaptıklarını defalarca bozup yapıp israf etmeden, emanete ihanet etmeden Bartın'a imkanlar doğrultusunda hizmet ediyor, projeler üretiyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, huzurlu yaşanabilir bir Bartın için hayata geçirmeye devam edeceği birçok proje ile hasta olduğu zamanlarda bile işinin başında, uyku uyumadan gece gündüz demeden büyük bir azim ve kararlılıkla hizmet vermeye devam ediyor" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Muhammet Rıza Yalçınkaya Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title