Haberler

MHP İl Başkanı Erdem: "Doğanşehirliler, MHP İktidarını Destekleyecek"

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP Milletvekili adayları, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP Milletvekili adayları, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir esnafını ve vatandaşları ziyaret etti. Başkan Erdem, Doğanşehir esnafı ve vatandaşların MHP iktidarına desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, milletvekili adaylarıyla birlikte 7 Haziran Genel Seçim kapsamında Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. MHP seçim heyeti ilk olarak MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi ve teşkilat üyelerini ziyaret etti. Ziyarete MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, Hakan Kalkan, Mehmet Ali Özpolat, MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun ve MHP Malatya il yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında milletvekili adaylarının esnaf ve vatandaşları ziyaret edeceklerini belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi, Doğanşehir'de diğer ilçelere nazaran en çok oy alan bir ilçemiz. İnşallah bu seçimlerde tüm siyasi partiler içerisinde birinci olmak istiyoruz. Tüm arkadaşlarımız bu yönde çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarımızla da milletvekili adaylarımız buluştuğu zaman milliyetçi harekete verilen teveccühü göreceklerdir" şeklinde konuştu.

"DOĞANŞEHİR, DESTEĞİNİ ESİRGEMEYECEK"

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem de, 7 Haziran genel seçimlerinde milliyetçi hareket iktidarına giden yolun Doğanşehir'den geçtiğini belirtti. Doğanşehirli esnaf ve vatandaşların milliyetçi harekete her zaman destek verdiğini anımsatan Erdem, 7 Haziran genel seçimlerinde desteklerini esirgemeyeceklerine yürekten inandıklarını söyledi.

Yapılan konuşmalardan sonra MHP milletvekili adayları, Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Milletvekili adayları, Doğanşehir'in sorunlarını iyi bildiklerini belirterek, "Milliyetçi hareket iktidarıyla Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarının yüzü gülecek. Hem Malatya hem de Doğanşehir ilçesinin en büyük sorunu işsizliktir. MHP iktidarında her yıl 700 bin istihdam alanı oluşturacağız. Her aileden 1 kişiye iş imkanı sağlayacağız. Böylelikle Doğanşehirli, Malatyalı vatandaş rahat nefes alacaktır. 14 yıldır iktidarda olanlar yıllardır, Doğanşehir Küçük Organize Sanayisini unuttu. 7 Haziran'da milliyetçi hareketin iktidarında ilk yapacağımız işlerin başında Doğanşehir Küçük Organize Sanayisinin yapılması geliyor. Küçük Organize Sanayinin faal hale gelmesiyle hem Doğanşehir hem Malatya hem de Türkiye kazanacaktır."

"DEĞİŞİM KAÇINILMAZ OLDU"

Doğanşehir esnaf ve vatandaşlar ise MHP'li milletvekili adaylarının ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirerek, MHP'nin her zaman Doğanşehir esnaf ve vatandaşlarının yanında olduğunu belirtti. Esnaf ve vatandaşlar, ilçe ekonomisinin her geçen gün kötüye gittiğini, bazı günler siftah bile yapamadıklarını belirterek, artık değişimin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi. Doğanşehir ilçesinin her geçen gün kötüye gittiğini belirten esnaf ve vatandaşlar, yıllardır Doğanşehir Küçük Organize Sanayi Bölgesinin hizmete giremediğini, hala mazeretler üretildiğini ifade ettiler. Doğalgaz boruları ilçe yakınından geçmesine rağmen Doğanşehirlilerin doğalgazdan yararlanamadığını anımsatan esnaf ve vatandaşlar, doğalgaz hizmetinde bile her seçim döneminde avutulduklarını belirtti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanşehir Malatya Çelebi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title