Haberler

MHP Heyeti, Taşkın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Heyeti, Edirne'ye Gelerek Taşkın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu. MHP Grup Başkanvekili Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, 'Edirne'deki Taşkınlara Karşı Önlemler Alınmalı, Vatandaşın Zararı İvedilikle Karşılanmalıdır' Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Edirne'ye gelerek taşkın bölgesinde incelemelerde bulundu. MHP Grup Başkanvekili Mersin milletvekili Mehmet Şandır, ''Edirne'deki taşkınlara karşı önlemler alınmalı, vatandaşın zararı ivedilikle karşılanmalıdır'' dedi.

MHP'li milletvekili Mehmet Şandır, MHP Genel Başkan Yardımcısı Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Edirne Milletvekili Cemaleddin Uslu ile Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı'dan oluşan heyet, nehir taşkınları yaşanan Edirne merkezdeki Sarayiçi ve Karaağaç Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Şandır, Karaağaç Mahallesi'nde bir kahvehanede, heyet adına yaptığı basın toplantısında, taşkınların ve sellerin Avrupa sınırındaki bir kente yakışmadığını belirtti.

Edirne'deki taşkınlarla ilgili Meclis'te gerekli çalışmayı yapacaklarını bildiren Şandır, ''MHP heyeti olarak, burada yaşananları yerinde görmek ve Meclis'te Edirneli'nin sesi olmak için geldik. Vali Nusret Miroğlu, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve sivil toplum örgütleriyle görüştük. Bugün de geçimini çiftçilik ve sebzecilikle sağlayan ve taşkından zarar gören Karaağaç Mahallesi sakinlerini ziyaret ettik. Nehirlerin ıslahı ve yataklarının temizlenmesi için gereken çalışmaları Meclis'te yapacağız.

Edirne'deki taşkınlara karşı önlemler alınmalı, zararı olan vatandaşın zararı ivedilikle karşılamalıdır. Hükümete, gerekirse çiftçinin zararının acilen karşılanması yönünde baskı yapacağız" diye konuştu.

Karaağaç Mahallesi Muhtarı Agah Korkan da kendilerini ziyaret eden heyete teşekkür etti. Heyet, daha sonra Edirne'nin Uzunköprü, İpsala ve Keşan ilçelerinde incelemelerde bulunmak üzere Edirne'den ayrıldı.

(İA-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title