Haberler

MHP Hacılar İlçe Kongresini Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar İlçe Teşkilatı’nın 11’inci Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar İlçe Teşkilatı'nın 11'inci Olağan Genel Kurulu yapıldı. İlçe Başkanlığına delegelerin tüm oyunu olan mevcut başkan Mustafa Baloğlu seçilerek güven tazeledi. İlçe Kongresinde konuşan MHP İl Başkanı Mete Eke, "Milliyetçi Hareket Partisi ve Onun Lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve siz değerli dava arkadaşlarımız olduktan sonra bu vatanı kimse bölemez" dedi.

MHP Hacılar İlçesi 11. Olağan Genel Kurulu Hacılar Kültür Sitesi'nde yapıldı. İlçe kongresine, MHP Grupbaşkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, MHP İl Başkanı Mete Eke, 21. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Hamdi Baktır, Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, İl yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığını 21. Dönem Milletvekili Hamdi Baktır'ın yaptığı Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu tarafından faaliyet ve mali raporların okunması ile devam etti. Faaliyet ve Mali Raporların okunmasının ardından siyasi konuşmalara geçildi. Kongre'de ilk söz alan MHP İl Başkanı Mete Eke, iktidarı eleştirdi. 12 yıllık iktidarı boyunca AKP'nin ülkeyi kaosa soktuğunu belirten Başkan Eke, "Durum vahim, 12 yıldır AKP iktidarı ülkede sistematik şekilde, ülkeyi kaos ortamına sokarak, maalesef Doğu ve Güneydoğu'da yol kesilerek, kimlik kontrolleri yaptırmaya kadar götürmüştür. Vergi toplanıyor haraç adı altında. Kaymakam ve vali atanıyor. Yetmiyor Askerlerimiz sokağa çıktığında bir şekilde tezgah kurularak arkalarından enselerine ve sırtlarına kurşun sıkılarak maalesef şehit ediliyor. Bunları konuşurken BOP projesinin kurgucuları bunları kurgularken Türk Milletinin geçmişteki, tarihteki mücadelelerini zannediyorum göz ardı ediyorlar. Zira bir maraşı bilmiş olsalardı Niçin Kahraman unvanı aldığını, Ufra neden " Şanlı" olduğunu yapacakları programları da ona göre yapardı. Milliyetçi Hareket Partisinin var olma sebebi, yarım asır mücadelesi bu bayrağın inmemesi, ezanın susmaması ve bu vatının bölünmemesi üzerine inşa edilmiştir" dedi.

MHP'nin büyük bedeller ödediğini ve vatanın korunması konusunda bedel ödemeye her zaman hazır olduğunu da söyleyen Başkan Eke, "Bu vatan üzerinde emperyalist oyunlar yapmak isteyen oyun kurgucularına sesleniyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Kalesi olduktan sonra, Onun Lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olduktan sonra ve siz değerli dava arkadaşlarımız olduktan sonra bu vatanı kimse bölemez. Bu uğurda geçmişte yaptığımız mücadelelerin örnekleri ortada. Bu yüzden diyoruz ki önümüzde 2015 seçimleri var. Oynanan oyunlar bir şekilde bu necip Türk milletinin saf hane duygularına hitap ederek adeta aldatılıp kandırılarak bir şekilde onların oylarını aldılar" diye konuştu.

2015 seçimlerinin ülke için önemli bir seçim olduğunun da altını çizen Başkan Eke, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkede gelinen 12 yıllık periyotta ekonomi çökmüş, demokratikleşme paketleri adı altında tavizler verilmiş, dış politikada itibarımız yerle bir olmuş sınırlarımız kevgire dönmüş böylesi bir ortamda bu duruma bizlere yaşatan iktidara hesap sorma zamanı 7 Haziran 2015 seçimleridir."

Yapılan anketlerin sonuçlarına göre Milliyetçi Hareket Partisi'nin oy oranlarının Kayseri'de yükseldiğinin de altını çizen Başkan Eke, "Türkiye'de yanlı yansız anket firmalarının çalışmalarında MHP'nin oy oranı yüzde 20 üzerinde yansıdığı görülmektedir. Mahalli İdareler seçimlerinde aldığımız oy oranlarının biraz üzerinde bir gayrette 1999 seçimlerindeki tekerrürü mümkün" diye konuştu.

MHP Grupbaşkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof.Dr Yusuf Halaçoğlu yaptığı konuşma iktidara yüklendi. AKP'nin milli değerlere sahip çıkmadığını belirten Halaçoğlu, "Her şeyden önce belli bir millete mensup insanlarımız. Milli Değerlerimize sahip çıkma mecburiyetindeyiz. Milli Değerlerimiz Bağımsızlığımız, dilimiz, dinimiz, örfümüz ve adetlerimizdir. Milli Mücadele bu değerler üzerinden yapılır. Bugün AKP'nin 12 yıllık iktidarı döneminde Milli Değerlerimizi hangi ölçü de korunmuştur. Şuan ki Cumhurbaşkanı, Milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söylemiştir. Aynı kişi Tübitak toplantısında şuan ki Türkçe ile ilim ve felsefe yapılamayacağını ifade eden talihsiz konuşma yapmıştır. Cumhurbaşkanı o ülkenin dilinin temsilcisidir. Maalesef Cumhurbaşkanı Türkçe ile ilim ve felsefe yapılamayacağını belirtecek kadar Türk Dilini aşağılamış ve haliyle Türk Milletini aşağılamıştır. Bunu anlamak mümkün değildir. Siz Divan-ı Lügatı Türkü ne tarafa koyacaksınız bu söz üzerine. Ben Sayın Cumhurbaşkanına Ahmet Arvasi'nin "Kendini Arayan İnsan" eserini okumasını tavsiye ederim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Mustafa Baloğlu delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Hacılar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title