Haberler

MHP Grup Başkanvekili Vural Kırklareli'de İftara Katıldı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Kırklareli Teşkilatının düzenlediği iftara katıldı.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Kırklareli Teşkilatının düzenlediği iftara katıldı.

MHP Grup Başkanvekili Vural, MHP Kırklareli İl Başkanlığının düzenlediği iftarda yaklaşık 3 bin teşkilat üyesi ile birlikte oruç açtı. Vural yaptığı konuşmada, "Türkiye Cumhuriyeti demeyin. Ne mutlu Türküm diyene laflarını silin diyorlar. Elinizi vicdanınıza koyun çözüm bu mudur? Ay yıldızlı bayrağımıza Türk bayrağı demeyeceğiz de ne bayrağı diyeceğiz? Binlerce yıldır tarih oldu müddetçe var olmuş milletimize Türk milleti demeyeceğiz de ne diyeceğiz? 63 akilin ortaya koyduğu çözüm önerileri bunlar. Özerklik verin, vatandan, bayraktan, adınızdan, kimliğinizden vazgeçin ondan sonra bebek katilini serbest bırakın. Bu bebek katiline 'bebek katili demeyin, terörist başı demeyin' diyorlar. Çözüm dedikleri bunlar bize bunları hazmettirmek istiyorlar. Onun için çözüm ve barış süreci adı altında ortaya konulan gelişmeler şunu göstermektedir ki, çözüm denen husus Türk milletinin çözülmesi Türk Cumhuriyeti Devleti'nin çözülmesidir" dedi.

Vural'ın konuşmasının ardından 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut'u teşkilat üyelerine ve basına açıkladı. Yapılan iftar programına MYK üyeleri Saffet Sancaklı, Erdem Karakoç, Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ, Edirne İl Başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Oktay Vural Kırklareli Tekirdağ Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title