Haberler

MHP Grup Başkanvekili Vural'dan Cumhurbaşkanlığı Açıklaması

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti'nin Adayına Bakmaksızın Kendilerinin de Her Halükarda Bir Cumhurbaşkanı Adayı Çıkaracaklarını Söyledi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti'nin adayına bakmaksızın kendilerinin de her halükarda bir cumhurbaşkanı adayı çıkaracaklarını söyledi.

Vural, Meclis'te gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, gelecek haftadan itibaren cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin başlayacağına dikkat çekerek, "Tüm partilerin üzerinde uzlaştığı ortak bir aday çıkmazsa ki, gelişmeler onu gösteriyor. Biz de her halükarda bir cumhurbaşkanı adayı çıkarırız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde MHP'nin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini kaydeden Vural, "Türkiye bu dönemi kazasız belasız atlatır. Biz aday şu olsun, bu olsun diyerek belli kişiler üzerinden tavır belirlemeyiz" dedi. Vural, AK Parti içinde cumhurbaşkanı adayı olarak tam bir mutabakat sağlanmadığının görüldüğünü de söyleyerek, "Abdullah Gül isterse cumhurbaşkanı seçilir" ifadelerine yer verdi.

(AU-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title