Haberler

MHP Grup Başkanvekili Usta Açıklaması

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesiyle ilgili, "Biz olayı şiddetle eleştirdik.

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesiyle ilgili, "Biz olayı şiddetle eleştirdik. Üzerine gidilmesi gerektiğini söyledik ve araştırma önergesinde olumlu oy kullandık." dedi.

Usta, partisince bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Usta, ramazan ayında yapılan ibadetlerin kabul olması temennisinde bulundu.

Ramazan ayının son günlerine gelindiğini anımsatan Usta, "Ağız tadıyla inşallah bayrama millet olarak kavuşuruz. Cenabı Allah milletimizi ve camiamızı esirgesin ve başımızı hep dik tutsun inşallah." dedi.

Birkaç gün önce Meclis'te, Samsun'da medikal, biomedikal ve tıbbi cihaz üretimi konusunda ileri teknoloji endüstri bölgesi kurulması konusunda bir önergesinin olduğunu anımsatan Usta, önergenin kabul edilmediğini ancak sektörün gelişmesi için umutlu olduğunu vurguladı.

Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesi olayını da değinen Usta, bu zehirlenme hadisesinin 4 defa tekrarlandığını ifade ederek, sorumlularına tepki gösterdi.

Usta, şöyle konuştu:

"Biz olayı şiddetle eleştirdik. Üzerine gidilmesi gerektiğini söyledik ve araştırma önergesinde olumlu oy kullandık. Bununla ilgili olarak sosyal medyada MHP 'niye olumsuz oy kullandı' diye bir iftira var. Bunu da burada düzeltmek istedim. Böyle bir konuda MHP ne kadar hassas olacağını sizler zaten takdir edersiniz."

İftar yemeğinde Pakistan uyruklu Hafız İbrahim Kasi ve Mustafa Özyılmaz Kur'an-ı Kerim okudu.

Programa, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve Ülkü Ocakları Samsun Şube Başkanı Yalçın Altıntaş, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, eski MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Ediz, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal, Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karagöz, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Erhan Usta Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title